jak w temacie, centralny sam się zamyka mimo otwartych drzwi (miałem otwarte lewe drzwi tylne) i centralny zamek zamknął drzwi. Przypuszczam, że to jest przyczyną rozładowującego się akumulatora.
jak w temacie, centralny sam się zamyka mimo otwartych drzwi (miałem otwarte lewe drzwi tylne) i centralny zamek zamknął drzwi. Przypuszczam, że to jest przyczyną rozładowującego się akumulatora.
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 18-02-2013 o 07:32 Powód: dokladnie tytuluj tematy - slowo PROBLEM nic nie wnosi
mój tak ma od pewnego czasu i albo moduł komfortu ( bo wycieraczki też fixują ) lub coś z siłownikiem wariuje .... tyle że mi otwiera po zamknięciu i zawsze muszę drugi raz...czy z pilota czy z kluczyka...
moduł zmieniłem i dalej to samo
jesli otwera sie po zamknieciu to szukacje przerwanych kabli tam gdzi z drzwi wchodza w karoserie pod ta guma
"mój tak ma od pewnego czasu i albo moduł komfortu ( bo wycieraczki też fixują ) lub coś z siłownikiem wariuje .... tyle że mi otwiera po zamknięciu i zawsze muszę drugi raz...czy z pilota czy z kluczyka..."
Miałem tak samo, musiałem na 2 razy zamykać i otwierać auto.
Okazało sie że nie miałem 3 bezpieczników pod kanapą nr. 31, 32, 33, po założeniu ich problem zniknął.
Za zamek odpowiada wg rozpiski nr. 31.
Pozdrawiam
w sobotę obadam temat
u mnie bezpieczniki są i 100% wiązki są ok w drzwiach :) moduł dotarł dziś i w weekend zmieniam i napiszę czy coś jest lepiej czy d..pa blada
to sprawdz bialo zielony kabel w drzwiach kierowcy on podaje napiecie do komputera ze drzwi sa zamkiniete jak tego komp nie widzi to trzeba zamykac na dwa razy