Mam Pytanie jak zakodowac pilota w e65 dodam ze próbowałem tak jak podaje producent i du... .? Pzdr
Mam Pytanie jak zakodowac pilota w e65 dodam ze próbowałem tak jak podaje producent i du... .? Pzdr
A pilot od Twojego auta czy od innego ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Nie przepraszam bo napisałem zle chodzi mi o uniwersalnego pilota w e65 do otwierania bramy garazowej itd.. (3 pzryciski w lusterku) jescze raz sorry za bład .
też chciałbym to wiedzieć jak zakodować (sory nauczyć pilota w aucie możliwości tego od bramy) swoją prywatną bramę np na wjeździe do swojego garażu jak zakodować do otwierania i zamykania, wiem że są dwa typy pilotów. Próbowałem według instrukcji ale mi coś nie wyszło :d może ktoś ma większa wiedzę na ten temat :)
Osloskop.net czasy osiołka :D
Podobno (poprawcie jak błednie pisze) pilot w lusterku jest hmm jak to nazwać, uciekło mi słowo :D, yy nie ma zmiennego kodu a wszystkie bramu już teraz są własnie na zmienny kod i dlatego sie nie da. Kiedyś sie dowiadywałem to trzeba by zmienić sterownik przy bramie :)
Hmm ciekawe, ale mi też sie nigdy nie udało.
Czy ze zmiennym kodem czy stałym to jednorazowo powinno się udać otworzyć taką bramę. Później zmiana kodu i trzeba by programować jeszcze raz. Mam pilot w lusterku ale niestety nie mam automatu w bramie i nie mogę sprawdzić jak to śmiga. :)
Może to pomoże:
https://www.youtube.com/watch?v=s11Y5qGf04s
Próbowałem też po przez ingerencje w sterownik bramy i nic. Piloty ręczne bez problemu programowałem jak chcialem a ten w lusterku lipa.