Witam, aktualnie jestem na kupnie e 38 konkretnie 2000 albo 2001 730d ale to akurat tutaj nieważne. Chodzi oto że uprawaim sport który wymaga odemnie wożenia ze sobą wielu rzeczy. konkretnie Downhil(dla niewtajemniczonych extrmelany zjazd na rowerze), E38 jest moim marzeniem od dawna ale boje sie że niestety niespisze sie jako samochód na wyjazdy na zawody itd. Często aby dojechać pod wyciąg trzeba sie telepać po naprawde nierównych i dziurawych drogach jak to jest z jazdą po nierównościach niebędzie zbytnio chaczyć spodem? (nie oczekuje żeby było terenowe ). Głównie chodzi o przestrzeń bagażową. Gdzieś wyczytałem że niestety tylna kanapa się nierozkłada(tak wiem to jest limuzyna) ale czy to aby napewno prawda? :?
Kolejna rzecz to sprawa taka że chce kupić e38 z jak najmniejszym przebiegiem gdyż sam planuje robić duże. Jak mogę uchronić się przed przekręcaczami liczników (auto będe kupował w niemczech ) Widziałem ofery z przebiegem np 120 tyś i mniej , chciałbym jakoś to uwierzytelnić ale jak?
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi , jeśli sobie coś przypomne do dopisze do tematu.