Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: [ pozostale] Jak z walorami praktycznymi w e38+730dvs.740d N

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    A co ma do rzeczy książka czy też nieznana przeszłość - LICZY SIĘ STAN AKTUALNY a z resztą to do wróżki...
    Jesli jestes w stanie zmierzyc kompresje silnika wzrokiem i wozisz ze soba rozkladany "kanal" i to rzeczywiscie ksiazka servisowa nie bedzie ci potrzebna- w innym przypadku kupisz zameczona E38 do ktorej ciagle trzeba bedzie dokladac... z w miare ladnym wnetrzem ;D ;D
    Wiesz książki serwisowe to na allegro można bez problemu dostać :) Ja sobie bije pieczątki tylko aby na otomoto napisać że mam książke prowadzoną do konca:) To że ktoś tam serwisował niewiele znaczy, ja jeżdze do dobrego i znanego fachowca w Katowicach który nie jest serwisem i nie czuje sie gorszy i nie czuje aby moje auto było gorsze, wręcz przeciwnie... Znam takich co jeżdżą do serwisu ale nie potrzebują wiele aby auto zrujnować, wystarczy pare tygodni... wiec nic mi po książce w której bedzie wbity pełny przegląd jak to było np miesiac wcześniej a w tym czasie sprzedający zrobił np 10tyś km pełnym butem nie patrząc na dziury itp...
    Ja kupuje auta zawsze na nosa i na oko, nie potrzebuje wiele, fakt im droższe tym bardziej wrażliwy jestem a ze wzgledu na to że handluje troszkę to może mam inne spojrzenie i łatwiej przychodzi mi kupno, jednak po co mi kanał, przejade sie kawałek i zaraz wiem co z zawieszeniem, czy coś cieknie wystarczy dobrze zerknąć chociażbym siedząć w aucie i robiąc gimnastyke głowy na podwozie :)
    A jeżeli chodzi o kierownice itp hmm z taką jedną znajomą musiałem przejść na tylne siedzenie i przetarłem butem o kierownice i mam przetarcie jak po milionie km :(

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Wiesz książki serwisowe to na allegro można bez problemu dostać :) Ja sobie bije pieczątki tylko aby na otomoto napisać że mam książke prowadzoną do konca:)

8/ 8/ 8/ 8/

Przyznajesz sie na forum do tego typu numerow ? Przeciez to przestepstwo ......

Brak mi slow na to co napisales i robisz. Oszukujesz ludzi i chwalisz sie tym na forum ?

Jak dla mnie to czysty powod na ostrzezenie !

Sebek
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Cytat Zamieszczone przez Sebek
    Jak dla mnie to czysty powod na ostrzezenie !

Sebek

Zgadzam sie ..

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Wiesz książki serwisowe to na allegro można bez problemu dostać :) Ja sobie bije pieczątki tylko aby na otomoto napisać że mam książke prowadzoną do konca :)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    I kaaabooom ;D ;D ;D
    Trafiony zatopiony

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6030636

;D

Ta cena to za co ? ;D

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    I kaaabooom ;D ;D ;D
    Trafiony zatopiony ;D
    No Anatol, szybki jesteś detektyw inwektyw.
    Aldik, no tu już przesadziłeś na maxa. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Proponuje by TVN nakrewcil nowy serial TV pt "Anatol E38 - zglos sie"! :hah:
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Wiesz książki serwisowe to na allegro można bez problemu dostać :) Ja sobie bije pieczątki tylko aby na otomoto napisać że mam książke prowadzoną do konca:)
    Na takie ksiazki servisowe z allegro itp mozesz nabierac bukrakow nie majacych pojecia o BMW- a skoro jestes tak obcykany ze tylko zerkasz tu i tam i wiesz ze auto malina to tez powienienes wiedziec dlaczego te ksiazki to lipa dla naiwnych ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

I właśnie dla tego zlewam z góry na dół książki serwisowe. Można to kupić za 100zł, do tego zrobienie kilku pieczątek to kolejne 100zł, kilka długopisów, lekko przybrudzić, potarmosić, godzinka pracy i możemy sobie zrobić dowolną historię serwisową swojego pojazdu. Trzeba brać auto na kanał i gruntownie przetrzepać komputerami, sprawdzić po vinie ile sie da i mamy czystą sytuację. A jak sie wszystko pokryje z książką, to tym lepiej- można wtedy przynajmniej liczyć na to że właściciel rzeczywiście dbał o auto.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Uprawnienia umieszczania postów