Oczywiście posłucham rad i przodu chyba niżej już nie będę obniżać, z tyłem to jeszcze zobaczę ale jeśli tak to delikatnie ewentualnie a może zostanie tak jak jest.
Co do koloru felg to rzecz subiektywna aczkolwiek do tego koloru lakieru wg mnie pasują czarne. Fotoszopowałem sobie trochę, żeby sprawdzić różne felgi i kolory i powiem szczerze, że jedynie pasowały by tu jeszcze jakieś polerowane BBS LM

:, a to jeszcze nie na mój budżet.
Jeśli chodzi o dywaniki, to nie są w takim złym stanie ale martwiłem się trochę na zapas, natomiast na progi poluję na allegro, żeby dorwać w jakieś przystępnej cenie, więc najprawdopodobniej jeszcze przed sezonem wjadą do mojej siódemeczki :)
Przy okazji przyszły filtry:
Szukam jeszcze oleju do silnika i czytając wiele tematów już sam zgłupiałem, więc mógłby ktoś ew. polecić mi jakiś ? Syntetyk/półsyntetyk? Które firmy polecacie i jaką gęstość? Silnik m60b30, przebieg ok. 295000km
Dziękuje za wszystkie pomocne komentarze i pochlebne opinie! Btw. mam nadzieję, że zobaczymy się w tym sezonie na jakimś spocie :)\
EDIT:
Potrzebuje waszej pomocy:
Dzisiaj byłem sprawdzić stan starego filtra i ku mojemu zdziwieniu po otwarciu obudowy okazało się coś takiego:

Poprzedni właściciel musiał zamontować jakiś chiński stożek. Problem polega na tym, że nie wiem jak wygląda oryginalnie obudowa filtra od środka. Czy jeśli wysunę ten element w tym miejscu w którym są strzałki to wystarczy żeby zamontować oryginalny filtr? Czy zamiast tego wsuniętego elementu wsuwa się jakiś inny? Pozdrawiam jeszcze raz!