Panowie ,proponuje w niedziele szybki spocik w Katowicach , lub tak jak ostatnio w Bytomiu w Sportowej Dolinie. Moglibysmy pogadac i obgadać jakieś spotkanko we Wrześniu np w Wiśle. Zapraszam wszystkich
Panowie ,proponuje w niedziele szybki spocik w Katowicach , lub tak jak ostatnio w Bytomiu w Sportowej Dolinie. Moglibysmy pogadac i obgadać jakieś spotkanko we Wrześniu np w Wiśle. Zapraszam wszystkich
Jestem za sportowa dolina, termin troche nie odpowiada wolalbym sobote :D ale ok niech jest niedziela
Jeśli chodzi o mnie mógłbym być w Niedzielę, ale dopiero ok 18. Będę śledził temat.
Ja wracam wieczorkiem ale postaram się wpaść jak jeszcze będzie ktoś...
Dreams from Dreams - 7er...
Ja dzisiaj jade do Szczyrku i będę późno w Niedziele hmm
ok ,to godzine sobie jeszcze ustalimy ,ale bedziemy na pewno tam nie krótko
hej mam prosbe jako ze ja w poniedzialek mam wyjazd znow to moze troche wczesniej sie spotkamy i posiedzimy dluzej a moze na jure wpadniecie zapraszam
a nie moze byc jutro?
To spotkajmy sie w niedziele wczesniej a Ci co nie moga dojada pod wieczor Spotkanie i tak napewno szybko sie nie skonczy a Ty Adasio nie wymiekaj ostatnio na Ciebie czekalem z elvisem i teraz moglbys sie wykazac i zaszczycic nas swoja obecnoscia :D :D
Adasio mi telefonicznie obiecał ,ze bedzie ,mibhell postaraj sie w niedziele byc , więc jaka godzine ustalamy ?