biorac pod uwage okolicznosci ostatniego spotkania proponuje 17 zeby bylo duzo czasu chyba ze wczesniej to sie dostosuje.
biorac pod uwage okolicznosci ostatniego spotkania proponuje 17 zeby bylo duzo czasu chyba ze wczesniej to sie dostosuje.
wstepnie sie zapisuje ale wszystko zalezy od pracy czy mi sie uda wyrwac
Witam, myślę, że ok 18 mógłbym być w DSD, pozdrawiam
Pozdrowienia dla Śląska od Krakowa.
I ja dostałem zaproszenie od jednego z kolegów ze Śląska, ale niestety nie mogłem dotrzeć dzisiaj do Katowic...
I jak się udało spotkanie, fajnie było?
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
tak tak spocik sie udal i odbyl byli ci co obiecali jak zawsze bylo fajnie i jak zawsze wesolo dziekuje obecnym za przybycie i zapraszam na kolejne spoty reszte slazakow bo niektorzy sie opier...aja :D
pozdro
SZKODA ze mnie nie było :( Dajcie znać co ustaliliście?
tak tak bylo swietnie pogoda udana pod koniec lekki mroz ze siusiaki odpadaly heheheh
Tak było fajnieniedlugo bedzie nowy temat spotu w Wisle ,pozdrawiam
Muszę potwierdzic bylo fajnie, przepraszam koledzy ze wczesniej pojechałem ale mam ostatnio sporo klopotow i nie potrafie sobie znalezc miejsca. Po za tym jestem jak najbardziej za ta wisla Aldik odnosnie pytania co ustaliliśmy, to ustalilismy wykluczenie Cie z klubu :D za nieobecnosc