Chyba dziś padnie rekord czytania ze zrozumieniem .... lub bez .
Wyjaśnij mi co ja twierdzę inaczej ???
Chyba powinienem się napić przed czytaniem dzisiejszych postów .....
Anatol dałem ciała, zle przeczytałem, moje wina, juz nieważne, nie miało być do ciebie a do kogos kto twierdzi ze e36 to nie samochód
Zedytowalem posta żeby nie burzyć ludności ale okazuje sie byc za późno. Czym dla mnie jest ? Wymysłem nie przypomniającym bmw ani z zewnątrz ani wewnątrz do tego kupą rdzy
bez e36 nie było by e38 wiesz o tym?
Nie było by E38 w postaci wyglądającej jak teraz nie powiem Chciał bym żeby E36 wyglądało inaczej podobnie jak i 8i9 Z całego trio jednak najładniej z zewnątrz wygląda i tak E36 potem lift E38 a E39 hmm kombi jakoś wygląda bo jest podobne do piątki ale nie znosze tego garbatego przodu, lamp bez wyrazu i nijakiego tyłu.
Ale ja zmieniłem post żeby nikogo jednak nie nakręcać to nie miejsce o dyskutowaniu o tym.
Sory za off. ale i teraz nie chce tego drążyć dalej.
Temat brzmi:
Co myślicie o BMW 130i ???
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 16-01-2013 o 21:46
naprawde niema co drwić z auta, e30 jest bardziej kultowym i poszukiwanym klasykiem od e32
Ja do E30 szczególnie na wąskiej nic nie mam. Oczywiście chciałbym posiadać.
Co do kultowości to nie wiem jest dużo małych kultowych sportówek oczywiście nie umniejszając E30 bo to jedna z najlepszych. Ale mało jest kultowych limuzyn. Ale każdy inaczej to może postrzegać nie wnikam.
e36 bardzo fajne auto,w m pakiecie i touringu moja ulubiona wersja.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Od kiedy 1 ma przód napęd? Pytam z ciekawości bo wiem że mieli zrobić a czy zrobili w końcu..
130i jak na miasto jak najbardziej ok, małe, szybkie, nie pali dużo. Konieczny byłby jednak dla mnie Mpakiet, dobre wyposażenie i tylny napęd, przód to nie BMW :)