to powiedz mi kolezko czym je zeszmacil- jakbys widzial jego auto tylko od strony zewnetrznej...? lampy przednie i spojlerek...niektorzy z nas tez maja spojlerki i nikt nie mowi o tym ze jest zeszmacone........nie mowiac o ringach ccfl ktore w ori nie wystepowaly a mnostwo ludzi to posiada (sam tez mam takie- zeszmacilem moja 7er???)Zamieszczone przez aqwsxc
teraz zajrzyjmy glebiej do srodka- ze ma monitor na srodku??? ludzie wkladaja radia z wyjezdzana winda i co... tez zeszmacili bo nie jest ori?moze chodzi o to zeby radio pociagnelo to co w bagarianie siedzi..?zeby cos zagralo trzeba cos wiecej niz ori radio- taka prawda, a moze skora??? skore mu firemka jakas tam zrobila i jest mozna powiedziec indyvidual- dajmy na to ze alpina tez robila fotele z wiadomo jakim wzorem na srodku czyli tez byla inna- zeszmacila 7er? ja mam dokladane audio- pol bagariana nie mam i co- twoim zdaniem zeszmacilem 7er? a mi sie wydaje ze udoskonalilem to kiepskie audio ktore tam kiedys siedzialo.. ;) reasumujac kazdy robi auto pod siebie i nie jest wazne jakie to jest auto- czy honda czy audi, subaru lub inny ford czy bmw.....wiele bylo opinii na temat jednego z forumowiczow (wtajemniczeni wiedza) i dopiero jak zobaczyli auto na zywo, obejrzeli itd. wtedy sie ludzie przekonali do tego- najpierw pomacaj pozniej sie wypowiadaj- a nie sugeruj sie zdaniem innych- bo mysle ze ty sie akurat bardzo zasugerowales zdaniem ludzi z tego forum............ktorzy nie macali a komentowali :)
pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz z cytatem