hmm.. no właśnie na Tedego jedni mogą pujść*
a drudzy w życiu nie pójdą.
* Błąd zamierzony
hmm.. no właśnie na Tedego jedni mogą pujść*
a drudzy w życiu nie pójdą.
* Błąd zamierzony
Głupie przepychanki slowne, szanuje gościa za to ze nie wstydzi sie swojego wizerunku. Sam wizerunek mi się nie podoba, okresliłbym go jako "buracki". Mimo to szacunek za szczerość. Jak powiedzial kidyś Wojewodzki: On jest "JAKIŚ" i tak trzymać bo dzięki temu świat jest ciekawszy.
Jego BMW jest według mnie beznadziejne. Nie chodzi o gust bo to kwestia osobista (np. nigdy bym nie rąbnął sobie takiej lotki na szybie) ale idzie o jakość tego wszystkiego.
1. Nierówne szczeliny na łączeniach elementów karoserii
2. Skóra zabrudzona i wygladajaca ogolnie jak skaja z Fiata 125P
3. Biala, ale gdzie tam perla??! :D
4. Paskudnie opuszczone zawieszenie z przodu wyglada jakby samochod "siedział" z wymęczenia
5. Obżydliwie skopana konsola środkowa. CO tam jest wsadzone i w jaki sposób to psuje caly wizerunek wnetrza
Ogólnie - tandeta
Pozatym to sporo zawyżył ceny chyba sie troche podjarał poprostu.... :D
Jego oda do swojej BeeM
http://kai1991.wrzuta.pl/audio/oMHJP...e-aluminium_20
Kiedys cos slyszalem o tym programie ale nie zaglebialem sie w temat. To byl pierwszy raz jak zobaczylem i uslyszalem tego goscia. Pierwsze wrazenie - beznadziej :razz: sposob rozmowy z prezenterka zalosny!. Z tego co stwierdzil to sam nie dotknol palcem autka a wozi sie jak star 200. Jesli chodzi o tunning to kiepski u nas no forum chlopaki maja bardziej wypasione fury. Nie wazne sa pieniadze w tuningu wazny jest pomysl :D
Jesli za ostro pojechalem goscia to sory dla wszystkich sympatykow, nie lubie poprostu takich cwaniaczkow i przykro mi ze on jezdzi bmw7 :(
to powiedz mi kolezko czym je zeszmacil- jakbys widzial jego auto tylko od strony zewnetrznej...? lampy przednie i spojlerek...niektorzy z nas tez maja spojlerki i nikt nie mowi o tym ze jest zeszmacone........nie mowiac o ringach ccfl ktore w ori nie wystepowaly a mnostwo ludzi to posiada (sam tez mam takie- zeszmacilem moja 7er???)Zamieszczone przez aqwsxc
teraz zajrzyjmy glebiej do srodka- ze ma monitor na srodku??? ludzie wkladaja radia z wyjezdzana winda i co... tez zeszmacili bo nie jest ori?moze chodzi o to zeby radio pociagnelo to co w bagarianie siedzi..?zeby cos zagralo trzeba cos wiecej niz ori radio- taka prawda, a moze skora??? skore mu firemka jakas tam zrobila i jest mozna powiedziec indyvidual- dajmy na to ze alpina tez robila fotele z wiadomo jakim wzorem na srodku czyli tez byla inna- zeszmacila 7er? ja mam dokladane audio- pol bagariana nie mam i co- twoim zdaniem zeszmacilem 7er? a mi sie wydaje ze udoskonalilem to kiepskie audio ktore tam kiedys siedzialo.. ;) reasumujac kazdy robi auto pod siebie i nie jest wazne jakie to jest auto- czy honda czy audi, subaru lub inny ford czy bmw.....wiele bylo opinii na temat jednego z forumowiczow (wtajemniczeni wiedza) i dopiero jak zobaczyli auto na zywo, obejrzeli itd. wtedy sie ludzie przekonali do tego- najpierw pomacaj pozniej sie wypowiadaj- a nie sugeruj sie zdaniem innych- bo mysle ze ty sie akurat bardzo zasugerowales zdaniem ludzi z tego forum............ktorzy nie macali a komentowali :)
pozdrawiam serdecznie
BEZ KOMENTARZA..... ;D
tutaj fakt- tez bylem zniesmaczony jego niektorymi wypowiedziami..... tylko pamietaj kolego- "dotknol" to nie jest wlasciwe slowo- bardziej "dotknął" :DZamieszczone przez Wachaczi
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Jeśli mogę wtrącić swoją opinię :)
Moim zdaniem każdy ma prawo do zrobienia autka jak mu się podoba. Siódemka ma cieszyć oko i spokój duchowy właściciela. Oczywiście jeśli ktoś zrobi autko i podoba się to większej rzeszy fanów modelu , to BRAWO za gust i włożoną pracę. Jakie założenie miał Tede ? Czort go wie. Jedyny minus jaki w tym wszystkim widzę to taki , że wszystkie przeróbki robiły mu różne firmy. Moim zdaniem prawdziwe poszanowanie należy się wtedy gdy zrobi się coś samemu, lub chociaż próbuje się zrobić. Tede miał własny pomysł, zrealizował go w taki a nie inny sposób. Auto nie wygląda źle, patrząc obiektywnie, podejrzewam , że niejeden się ogląda na ulicy mijając tą białą perłę z 20' chromami na ulicy. Ja osobiście również bym się na dłużej zatrzymał nacieszyć oko, choć wolę E-32 ;D
Samochód wyróżnia się na swój sposób. Ja to szanuję. A jakim człowiekiem jest Tede, tego nie wiem i nie będę zabierał głosu w tej kwestii.
Pozdrawiam.
i kropka ;)Zamieszczone przez bosman735
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Tym akcentem powinnismy zakonczyc ten post :D To bylo piekne :)Zamieszczone przez szwed147
Ja widziałem jego BMW na żywo i powiem szczerze, że zakochałem się w nim naprawde bardzo, bardzo mocno! Rzeczywiście.. "troszkę oszpecił" swoje E38 tym "spojlerem" na tylnej szybie, ale pozatym? Kozak! Powiem więcej - mega kozak, ot co!
w tede????????????????? ;D ;D ;D ;D ;DZamieszczone przez Karol_ZKS
BEZ KOMENTARZA..... ;D