Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: tede BMW

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    kazdy ma swoje podejscie do zycia jedni blyszcza drudzy zazdroszcza i to jest cala prawda. nie stoje po niczyjej stronie ale na tym forum jest kilka samochodow ktorych wlasciciele przesadzili z przerubkami i jakos wszyscy chwala ich i mowia ze maja piekne auta (nie podaje przykladow) ciekawe czy jak ktos mialby propozycje przeroibienia samochodu za czyjes pieniadze to czy by sie na to nie zgodzil. :P Wsiedem Tedego nie podobaja mi sie lampy. a poza tym to jest e-38 i ten samochod jest piekny

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Ja szanuję Tede za twórczość, poczucie humoru, za to, że do czegoś doszedł i za szczerość. Jego muzyki nie komentuje ponieważ nie jestem miłośnikiem rapu. Jednak jego e38 mi się nie podoba, sprawa gustu.

Na nas miłośników serii 7, e38 jest piękna w fabrycznej postaci i piękna nie należy ulepszać, bo gdy przesadzimy piękno straci swój swój urok i pięknem nie będzie - prawidłowo.
    Jednak myślę, że na "normalnej" :D osobie lub jakiejś dziewczynie takie auto zrobi wrażenie

ps. Chyba Tede wziął do siebie nasze uwagi bo zmienił tylne lampy na "bardziej" normalne ;D

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Zamykamy bo znowu się zaczyna..... 8/
    Wlasnie! Gdybym pochwalil w ten sam sposob np Natalie Kukulska nikt by nawet nie wysilil sie na post.... :D Moim zdaniem nie mozna na tym forum rozmawac o TeDe! Temat zakazany?? :x
    Nie jest zakazany tylko ,za każdym razem temat w którym ma byc rozmowa o aucie Tedego sprowadza się do jednego....

Niestety do tego czy i za co każdy indywidualnie go lubi/nielubi i jego muzyki .....

Ile głów tyle zdań ..... ;D ;D ;D

Pozdrawiam Anatol :]

BMW
    Chwilowo brak
    kazdy ma swoj plan na zycie. kogut (michal wisniewski) tez mial 7 i nikt o nim nie wspomni chociaz on tez dorobil sie duzo lepszej kasy jak tede. http://pl.youtube.com/watch?v=15vzLj...eature=related dla mnie to jest bardziej kontrowersyjna postac

Początkujący Użytkownik
    BMW
    318i e46
    mi generalnie chodziło o to że zeszmacił 7er i tyle... Za swoją kasę czy nie za swoją - jakie to ma znaczenie? Przeróbki mogą byś gustowne lub nie - bez zależności czy sponsoruje je sponsor czy własna kieszeń... i kropka nad "i" w postaci monitora :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Kiedyś ktoś powiedział dość mądre słowa: "Nie ważne jak o mnie mówią, ważne by nie przekręcali mojego nazwiska"

Tą zasadą wypromowali się Wiśniewski, Wojewódzki czy Doda i ostatnio promuje się Tede. Wiem jedno. Ci ludzie do głupich nie należą. A jacy są osobiście? - tego nie wiemy.

ps. 7mka Wiśniewskiego o niebo lepsza od 7mki Tedego

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Ale która e38 czy e65 ?? Bo teraz eSką lata.....

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    e65 nie widziałem, ale chyba cofnę słowa o jego nie należności do głupich osób jesli zmienił bmw na mercedesa :D

BMW
    Chwilowo brak
    i znowu to samo kazdy ma ze soba problem. na koncert do mojej miesciny kogut przyjechal dwiema e 65 z kogutami i odwalil dobry koncert na ktorym bylo 13 000 ludz8i wiec nie mowcie ze on nic nie robi bo potrafi zrobic najlepsze show w polsce (oczywiscie slucham innej muzyki ale po tym co zobaczylem w mojej wiosce mam do niego szacunek)

BMW
    Chwilowo brak
    i uwierzcie mi ze z moja zonka i dzieciakami zawsze na niego pujde

Uprawnienia umieszczania postów