Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: e39 Szybcy i Wśćiekli

Zaawansowany Użytkownik Awatar e32mały
    BMW
    E32&E36
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    ...widocznie taki fan Calibry
    Mój tata miał nowa z roku 1990 roku miała tylko wspome i była cudowna to były czasy dobra koniec tematu bo mnie nosi

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    Uściślając calibra była produkowana od 1998 roku a jego premiera w 1999 ( koneser-czepialski powinien chyba takie rzeczy wiedzieć ).
    Jeśli chodzi o odbieganie od oryginału - zaznaczałem wielokrotnie że ten samochód może być w każdej chwili oryginałem.
    Zaś o agro-tuningu to chyba masz bardzo słabe pojęcie. Może warto się zapoznać zanim się zacznie komentować.
    Uściślając, dałem jako przykład rok produkcji 1991 a nie jako datę rozpoczęcia produkcji Calibry. Żeby to jednak zauważyć, to trzeba się skupić na czytaniu ze zrozumieniem a nie procentach.
    Co do mojej wiedzy o agro tuningu to jest dosyć spora, codziennie mija mnie mniej lub bardziej podobne do Twojego "cudo".
    Daj znać jak zamontujesz spadochron, bo widzę, że plazma na miejscu radia już się znalazła

Zaawansowany Użytkownik Awatar Nowiq
    BMW
    e32
    Calibera ma fazera :) Zawsze mi się podobał ten samochodzik :) A ten jest naprawdę ładny. Zdjąłbym tylko relingni i położył w garażu. Zawsze można doczepić jak trzeba. W mojej mieścinie koleś miał czarną z lakierem jak lusterko, jasne skóry w środku i bez żadnych przeróbek. Z lekką zazdrością na nią patrzyłem. A na opla złego słowa powiedzieć nie dam, bo sam miałem vectre b. Jak równo rdzewieje to przynajmniej wiadomo, że nie był bity i malowany :P

BMW
    E32&E36
    Miałem kadetta cabrio moje 1 auto piękne chwile jak na Opla ale komfortu Bmw nikt nie pobije

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Widzę że przejżałeś skrupulatnie ogłoszenie i zauważyłeś wzmiankę że radia w zestawie nie ma :)
    Twoja wiedza o agro-tuingu jest wręcz gigantyczna skoro zaliczasz do niej radio.
    Gadanie na temat spadochronu jest nie na miejscu wśród forumowiczów z których każdy jeden doposaża swoje auto - myślenie nie boli.

nowiq: ale ten był malowany :) Z niemcowni przyjechał czerwony - właściwie to oryginalny lakier był więc bardziej malinowy :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Picollo
    BMW
    e38 2.8i 2000r
    Ładna ta calibra aczkolwiek auto nie należy do aut które przykuwałyby moją uwagę jakoś szczególnie

Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p

Zaawansowany Użytkownik Awatar Nowiq
    BMW
    e32
    W temacie rdzy to na giełdzie w Białymstoku byłem świadkiem jak dziadek nie kupił uno, bo nie podobało mu się, że podłoga jest bez dziur i pewnie ktoś coś kombinował. Jeszcze nie znalazł się taki żeby wszystkim dogodził :P

BMW
    E32&E36
    W dupie mam to kto czym jeździ jak bym nie miał pieniędzy to bym sobie kupił fiata 126 p każdy ma inne poglądy ludzie calibra ma minimum 115 koni tak ? a max ile 2.5 v6 i połowa z nas dostała by baty od Opla !

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez e32mały Zobacz posta
    W dupie mam to kto czym jeździ jak bym nie miał pieniędzy to bym sobie kupił fiata 126 p

Oj realia już są inne :D

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    Widzę że przejżałeś skrupulatnie ogłoszenie i zauważyłeś wzmiankę że radia w zestawie nie ma :)
    Twoja wiedza o agro-tuingu jest wręcz gigantyczna skoro zaliczasz do niej radio.
    Gadanie na temat spadochronu jest nie na miejscu wśród forumowiczów z których każdy jeden doposaża swoje auto - myślenie nie boli.

nowiq: ale ten był malowany :) Z niemcowni przyjechał czerwony - właściwie to oryginalny lakier był więc bardziej malinowy :)
    No właśnie nie czytałem ogłoszenia w ogóle, zdjęcia mi wystarczyły.
    Całość czegoś tworzą też dodatki, jak dodatki kiepskie to i całość blado wypada.
    Akurat spadochron bardzo dobrze odzwierciedla Twój sposób doposażania, nie zauważyłem żeby ktoś np do E32 wkładał lusterka z migaczem - to jeśli chodzi o forum i moje myślenie.
    Kończąc tą niesamowitą dyskusję życzę powodzenia w sprzedaży Calibry i ograniczonego dostępu do części "doposażających" E38. Pyrsk.