Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Wątek: e39 Szybcy i Wśćiekli

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    I nie tylko :) Chociaż w sumie brakuje szmacianej tapicerki na jakiej przyjechałem autem z dojczów :)

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Sorry ale za lusterka to należy się karny kut... z resztą nie tylko za lusterka.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    To Ci się tylko tak zdaje, są samochody w których kierunkowskazy przednie są tak skonstruowane że nie widać ich już podkątem 35%. Ile razy mi się zdarzyło że mało ktoś we mnie nie wjechał gdy skręcałem w lewo a z tej samej drogi ktoś w tym samym czasie ruszał na wprost. Teraz to się jakoś nie zdarza :)
    A co do "relingów dachowych" to też się mylicie - to oryginalny bagażnik GM dedykowany do opel calibra. Nie rozumiem co w nim nieoryginalnego :)
    Niestety każde auto ma jakieś minusy, calibra ma ich wiele - częśc z nich usunąłem (nie ocynkowałem tylko blachy ;) )
    Dla mnie odmłodzenie auta to nie tylko nowy lakier ale dostosowanie do obecnych warunków i wymagań (jak webasto, klimatronik).
    Choooociaż - powtórzę się ale lusterka oryginalne tez nadal są więc auto można sobie zażyczyć i będzie w 99,99% oryginalne - chociaż powrót do seryjnych nawiewów to by była jakaś masakra :)
    Trzymam to wszystko bo miałem w planach zarejestrować jako oldsmobile kiedyś. Plany się niestety pozmieniały - chcąc niechcąc :(
    Ostatnio edytowane przez bartolo ; 14-01-2013 o 21:16

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    To Ci się tylko tak zdaje, są samochody w których kierunkowskazy przednie są tak skonstruowane że nie widać ich już podkątem 35%. Ile razy mi się zdarzyło że mało ktoś we mnie nie wjechał gdy skręcałem w lewo czy prawo a z tej samej drogi ktoś w tym samym czasie ruszał na wprost.
    Niestety każde auto ma jakieś minusy, calibra ma ich wiele - częśc z nich usunąłem (nie ocynkowałem tylko blachy ;) )
    Dla mnie odmłodzenie auta to nie tylko nowy lakier ale dostosowanie do obecnych warunków i wymagań (jak webasto, klimatronik).
    Choooociaż - powtórzę się ale lusterka oryginalne tez nadal są więc auto można sobie zażyczyć i będzie w 99,99% oryginalne - chociaż powrót do seryjnych nawiewów to by była jakaś masakra :)
    Wybacz kolego ale błędnie odczytałem Twój wcześniejszy post z którego wywnioskowałem, że posiadasz klasyczną, zadbaną Calibre. Z tego co zobaczyłem na zdjęciach wyciągnąłem krótki wniosek - kosmicznie komiczny agro tuning. Mnie nie interesuje jaki kąt widzenia ma kierunkowskaz, a już tłumaczenie, że Ci ktoś wyjechał albo przejechał ma się jak piernik do wiatraka. Auto produkowane w 1991 po 20 latach powinno wyglądać jak auto wyprodukowane w 1991 roku - tak ja podchodzę do tematu, nazwijmy to, starszych aut. Możliwe jednak, że będą kręcić 5 część powrotu do przyszłości i wtedy jest szansa na główną rolę. Bez urazy, bo to nic osobistego, dla mnie to auto i dodatki to jakiś absurd. :piwo_sok:

Zaawansowany Użytkownik Awatar e32mały
    BMW
    E32&E36
    Do jasnej anielki bo przeklinać nie mogę to jest według was wiejski tuning ! ? ta calibra ? bo ma inne lampy alumy i blęde na szybie ? co sie ludzie z wami dzieje ! jak bym miał luźne 9 koła to bym z palcem w nosie ja kupił przeraza mnie to ze ktoś ma swój styl swój gust i trzeba to szanować prawda ? http://hordeofwolves.free.fr/gal/mag...ra%20large.JPG to jest wiejska Calibra !

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Uściślając calibra była produkowana od 1998 roku a jego premiera w 1999 ( koneser-czepialski powinien chyba takie rzeczy wiedzieć ).
    Jeśli chodzi o odbieganie od oryginału - zaznaczałem wielokrotnie że ten samochód może być w każdej chwili oryginałem.
    Zaś o agro-tuningu to chyba masz bardzo słabe pojęcie. Może warto się zapoznać zanim się zacznie komentować.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Temat o e39 .Więc niema co soobie ciśnienia podnosić (bo już 4 stronka leci) ;D

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    Uściślając calibra była produkowana od 1998 roku a jego premiera w 1999 .
    coś Ci się pomyliło...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA, C215 CL500 ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    coś Ci się pomyliło...
    ...widocznie taki fan Calibry
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Owszem pomyliło: 1988, premiera 1989 :) Dzieki za sprostowanie :)

tequila: kwestia ilości wypitego piwa - to tylko literówka :)