Ta złota ładna, szkoda że nie iL. Jeśli opis prawdziwy to warto się zainteresować, tylko kto sprzedaje w takiej cenie z nowym LPG. Ciekawe również czy środek jest ori, na 7 foto dziwnie to wygląda - ciemny dół, jasna nakładka.
Ta złota ładna, szkoda że nie iL. Jeśli opis prawdziwy to warto się zainteresować, tylko kto sprzedaje w takiej cenie z nowym LPG. Ciekawe również czy środek jest ori, na 7 foto dziwnie to wygląda - ciemny dół, jasna nakładka.
Kolor taki sobie doły zderzaków chyba tak szły ori ale lepsze były by cale w kolor, Fatalne nakładki chrom ;/
Ale za to naprawdę śliczne i urzymane wnętrze wspaniała cena i sekwencja jeśli naprawdę działa i jedzie to napewno warto!
Kolor może zostać ale roboty troche jest co trzeba mieć w bani żeby założyć takie chromy jak gnije to chyba lepiej zrobić niż zakładać nakładkę bo takie coś wygląda o wiele gorzej niż orzechy na rantach.
Nie chodzi o kolor lakieru - chociaż też się taki rzadko widzi, ale o wnętrze, może się podobać lub nie ale jest nietypowe (poza zastanawiająca w/w kompletacją) Nadkola itp można niewielkim kosztem doprowadzić do ''normalnego'' stanu. Jeśli mechanika jest w miarę ok ja bym brał :) Może sam się zastanowię, bo cena niezła :D
Jak by to był long to dawno by ją łykneli :P Bo cena dobra można zliftować i przemalować na jakiś fajniejszy kolor :P
http://moto.allegro.pl/bmw-735i-e32-...943678740.html
kolejne ciekawe zestawienie kolorystyczne, tym razem w e32
Bardzo ładne e32kolorystyka oryginalna na maxa :)
Walsnie jak ja zobaczylem to odrazu wiedzialem ze skads ja kojarze, odkad zaczalem magisterke to ja widze przy plockej, troche zaniedbana, i wymaga blacharzai lakiernika, no coz jak auto stoi przy glownej ulicy na chodniku pod chmurka od paru lat to nie ma sie czemu dziwic.
Kupa w lesie.
Z zewnatrz nie bardzo, ale welur w takim kolorze z przyjemnoscia. Poprosze dwa :)
Niech ktoś kupi to E32 i to E38 i wstawi fotele z tej e38 do E32 :D wyjdzie E32 z fajnym kolorem i wnętrzem :D
Ale tak na serio kolor E32 bardzo fajny a środek wygląda że jest w idealnym stanie do tego elektryka cóż chcieć wiecej ;)
e32 malowanie wojskowe.
730