Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Problem z mechanikiem

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez damian23zgc Zobacz posta
    Ludzie jak można wycenić robotę na 200zł a potem brać 400zł bo coś tam
    Sory Krzywy ale pracowałem w warsztacie i jak ustaliliśmy z klientem sumę za robotę to nie wyobrażam sobie, że po robocie mówię więcej bo np. kilka śrub się urwało. Jedna robota pójdzie luźno inna z przeszkodami
    ja nie bronie tego mechanika z postu, ja niemowie ze jak końcówki nie moge odkrecic to doliczam wiecej, lub gdy tłoczek nie chce sie wkrecic, ja pisze o wypadkach losowych tak jak tutaj i ze niemożna obarczać mechanika ze cos w waszym aucie albo ze starosci albo ze zmeczenia sie dzieje, dam przykład, macie warsztat, przyjezdza mercedes w124 na alusych, pyta ile za zmiane koła, jednego, tylko odkrecic i przykrecic drugie, mowicie 5zl, 10zl obojetnie, podnosisz auto, zaczynasz odkrecac kluczem, pyk sruba od kola peka, a taki mercedes ma takie sruby, pekła odrazu przy kluczu, czyli teraz kolo jest przykrecone i niema za co odkrecic, KOGO WINA? KTO PONOSI KOSZTY ROZWIERCANIA SZPILKI?

Zaawansowany Użytkownik Awatar BartekMW75
    BMW
    E38 730 D 1999 r M57 BIARRITZBLAU METALLIC...EX: E39 525 TDS, E39 530D, E30 325i
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    ja nie bronie tego mechanika z postu, ja niemowie ze jak końcówki nie moge odkrecic to doliczam wiecej, lub gdy tłoczek nie chce sie wkrecic, ja pisze o wypadkach losowych tak jak tutaj i ze niemożna obarczać mechanika ze cos w waszym aucie albo ze starosci albo ze zmeczenia sie dzieje, dam przykład, macie warsztat, przyjezdza mercedes w124 na alusych, pyta ile za zmiane koła, jednego, tylko odkrecic i przykrecic drugie, mowicie 5zl, 10zl obojetnie, podnosisz auto, zaczynasz odkrecac kluczem, pyk sruba od kola peka, a taki mercedes ma takie sruby, pekła odrazu przy kluczu, czyli teraz kolo jest przykrecone i niema za co odkrecic, KOGO WINA? KTO PONOSI KOSZTY ROZWIERCANIA SZPILKI?
    No proste ze mechanik...jak zaczynal bylo dobre to niech i odda dobre...
    gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
    nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...

Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin

Uprawnienia umieszczania postów