wydaje mi się że nie potrzebnie mu płaciłeś, pały przyjeżdżają i ma oddać ci auto jak, ty nie chcesz mu zapłacić to on może cię podać do sądu, a samochód czy zapłacisz czy nie musi oddać a o 380zł też gość by cię nie podał
wydaje mi się że nie potrzebnie mu płaciłeś, pały przyjeżdżają i ma oddać ci auto jak, ty nie chcesz mu zapłacić to on może cię podać do sądu, a samochód czy zapłacisz czy nie musi oddać a o 380zł też gość by cię nie podał
Dziwne podejscie do sprawy.. ja bym zaplacil tyle ile bylo mowione i bral samochod. Bez urazy kolego, ale zabraklo Ci jajek..![]()
Obsmaruj go na wszystkich mozliwych forach motoryzacyjnych...jak straci klientow to sie zastanowi czy bylo warto i czy dobra reklame zrobil sobie za 380 PLN..
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
Czy ktoś może mi powiedzieć, ile taka naprawa powinna wartować w normalnym warsztacie?
Najlepiej spytaj Grabola...ma warsztat i 7era..
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
W pn bym się wybrał do niego po klamkę i ustalił termin wymiany w Twojej obecności oczywiście :)
Tak jak ktoś napisał wcześniej ,dałeś ciała z jełopem .
Druga sprawa , policja robi wodę z mózgu bo nie chcą się takimi sprawami zajmować ,więc ,jeśli ciężko przed sądem udowodnić umowę słowną ,to niech pokaże w cenniku cenę za tę usługę ,jak nie ma takiej pozycji to niech spada i tyle :)
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 13-01-2013 o 19:49
Dobrze, że odebrałeś auto i że nie zostawiłeś do poniedziałku, bo mógł zrobić różne rzeczy na złość...
Jeszcze jestem ciekawy czy Ci rachunek wystawił :)