Ponoć mercedes jest w stanie przyjąć zamówienie na nowe w123,gdzieś wyczytałem,że składa się ich kilka sztuk rocznie,może z e32 jest podobnie.
Ponoć mercedes jest w stanie przyjąć zamówienie na nowe w123,gdzieś wyczytałem,że składa się ich kilka sztuk rocznie,może z e32 jest podobnie.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
W123 Ce coś wspaniałego bardzo bym chciał takiego bardzo podobają mi się te okrągłe kratki nawiewów, z E32 wątpie że robią :P
50-80k no tak może i wymalujesz ją i coś porobić ale to nie jest to samo pozostało by tyle elementów jeszcze co są stare takie mechanizmy szyb guziki przyciski okablowanie.
E32 jest skomplikowanym samochodem pełno detali i ozdób dać do piaskowania to nawet licząc że wszystko udało by się rozebrać to potem nie wiem czy by wystarczyło ochoty na złożenie tego.
Samo przygotowanie pod malowanie to kupa roboty w tym przypadku ile jest chromów przy drzwiach uszzelek i listew.
Tak patrząc na ibize widze jakie to ubogie najzwyklejsze drzwi bez widocznych uszczelek i obramówek. Wystarczyło by ją odkleić gazetami przy szkle i juz malować. A nawet jeśli by chodziło rozebrać wnętrze to tam wiele poza fotelami nie ma.
Rosjanie nie wiem chyba to wynika z oszczędności ale łada 2107 jest nie jako fajnym wozem i czy to rocznik 8x czy 2008 jest taka sama i można ją cały czas nabyć to jest naprawdę fajne dla ludzi co się lubują w takich pojazdach bo na allegro była taka z 2008 za bodajże 7 tyś. no to nowa ile bedzie kosztować 28-30? a gdyby chcieć tą starą remontować to by wyszła więcej niż nowa...
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 11-01-2013 o 10:23
Dżuda co mi tam napisałeś?
10:39, 10:53 - TRXy, czy 17" BBS fabrycznie?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Ja w 4:19 zauważyłem dziwny licznik, Prędkość do 240km ale za to bak na 100l chwile później na ujęciu pokazującym działanie CCM jest już kolejny licznik tutaj do 260km/h
Bezi,ja tego nie robię specjalnie.Sam wiesz :)