masz w podłokietniku z tyłu worek na narty?
masz w podłokietniku z tyłu worek na narty?
Da się to zrobić tą anteną od CB radia, ale lepszy będzie długi giętki drut. Wkłada się go do samochodu na zamkniętych drzwiach. Wkłada się go na górnym rogu drzwi, jak byś miał jakąś plastikową " szpachelke" coś tego typu to bez uszkodzeń da się lekko odgiąć w tym miejscu drzwi i drutem dostaniesz się do środka. Jak już się dostaniesz muszą się w Tobie obudzić zdolności chirurgiczne wyciągnąć kluczyk najlepiej na fotel i końcówką druta wcisnąć guziczek. Jedyny minus tej operacji jest taki że zawsze porysuje się trochę lakier tam gdzie wkłada się drut.
Kolega Rysiek92 wszystko ładnie opisał za mnie :) a co do porysowań to da się bez tylko trzeba delikatnie wsuwać druta w szparę :)
Sądzę że dobrze przeczytałem i jest napisane ze 2 kluczyki są w środku a 1 w bagażniku ...
Panowie otwarlem samochod.. nie uwiezycie w jaki sposob , zadzwonilem pierwsze do speca powiedzial 300zl , kolana mi sie ugieły , poszedlem do domu i siedze na googlach , i znalazlem taki cudny film ktory mnie uratowal http://www.youtube.com/watch?v=ASiM7oGFJ_U
czym predzej pobiegłem po wkretarke , 5min roboty i samochod otwarty!.![]()
![]()
![]()
zdecydowanie prosciej i bez kombinowania przez podłokietnik