Witam wszystkich :D
Czy Wy te¿ tak macie, ¿e musicie regularnie je¼dziæ, tak dla przyjemno¶ci? :-) A mo¿e to tylko ja tak mam? :-)
Witam wszystkich :D
Czy Wy te¿ tak macie, ¿e musicie regularnie je¼dziæ, tak dla przyjemno¶ci? :-) A mo¿e to tylko ja tak mam? :-)
W moim wypadku s± czasem takie dni, ¿e wygl±dam przez okno patrzê na moj± Pani± i stwierdzam: co z tego ¿e jestem zmêczony, co z tego ¿e wacha po 6 zeta, co z tego ¿e pada, co z tego ¿e korki - ale rundkê po mie¶cie muszê zrobiæ tak dla frajdy, dla s³ynnej RADO¦CI Z JAZDY czego i Wam ¿yczê :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Niestety ja te¿ tak mam.
Dodatkowo:
je¶li nie je¿d¿ê przez kilka dni z rzêdu, to czujê siê jako¶ tak ¼le, jakbym by³ chory;
kiedy¶ jak mia³em jaki¶ ból pleców bo mnie przewia³o to zaraz po tym jak wsiad³em do auta - mija³, powraca³ jak tylko wysiada³em, wniosek - jazda potrafi uleczyæ chocia¿ na moment :)
Nie wiem dlaczego ale mam tak, ¿e muszê je¼dziæ a ju¿ najlepiej siê czujê jak robiê to codziennie :D
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
niestety a moze stety mam to samo i dotego robie to codzien ile kasy poszlo juz na paliwo to juz straciel rachube ale to daje taka przyjemnosc ze nie mozna tego opisac :)
Ja osobi¶cie te¿ tak mia³em,ale niestety obrzyd³o mi to gdy przyj±³em siê do firmy przewozowej i robi³em 3kursy w tygodniu,po 1500km.w jedn± strone.W tym momencie,nie pracuje zawodowo jako kierowca i powoli to wraca ojjj wraca :) i my¶lê znowu nad tym,by powróciæ za kó³ko w celach zarobkowych ;)
Jednak co¶ jest w tych jazdach.
mam tak samo jak wy,¿e jak bejca stoi chocia¿ 2 dni to chory jestem,zdo³owany,bez chumoru i nic mi siê nie chce robiæ :(.
Wtedy wsiadam w moj± czarnulkê i robiê rundke chocia¿ 5 km i od razu samopoczucie jest lepsze:Da¿ chce siê ¿yæ:D
Humoru ;)
Ja e32 to mam ochotê "zrobiæ wira" zaraz po tym jak j± dobrze wyczyszczê,gdy siê ¶wieci jak nie powiem co jak nie powiem komu :D A innymi autami to je¿d¿ê jak muszê,je¶li nie muszê to wolê siê browarka napiæ :zywiec:
Jak mia³em 18lat to mia³em tak± maniê je¿d¿enia bez celu,teraz mam tak z motorem :sarcastic:
MOD: klawa Ci siê zacina ;D?
Ostatnio edytowane przez joe white ; 06-04-2012 o 14:11
Ja nie wyobra¿am sobie nie zrobiæ dziennie conajmniej 20-30 km swoj± 7 chocia¿by objechac Kraków wieczorem dla czystej przyjemno¶ci.
Obecnie robie oko³o 600 - 700 km tygodniowo i tez nie narzekam ;)