Mam pytanie czy kto¶ wymienia³ logo na pokrywie przedzia³u silnika w BMW e 38, chodzi mi o sposób jego mocowania (naturalnie od spodu nie ma dostêpu)czy jest ono po prostu naklejone na masce czy mo¿e przykrêcane?
Mam pytanie czy kto¶ wymienia³ logo na pokrywie przedzia³u silnika w BMW e 38, chodzi mi o sposób jego mocowania (naturalnie od spodu nie ma dostêpu)czy jest ono po prostu naklejone na masce czy mo¿e przykrêcane?
Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e
Chodzi o emblemat w masce nad nerkami? Jest na wcisk.
szmatka co¶ têpego i podwa¿asz szczegó³owe opisy demonta¿u znajdziesz na allegro w ofertach z tymi emblematami
Niestety tanie emblematy z Allegro nie s± tak dobrze dopasowane do maski jak oryginalne i trochê odstaj±. Nie polecam.
A co do demonta¿u to ja podwa¿y³em du¿ym p³askim ¶rubokrêtem
Dziêki panowie my¶lê ¿e po demonta¿u nie bêde musia³ lakierowaæ maski ( wydaje mi siê ¿e lakier jest jeszcze oryginalny - przekonam siê wkrótce).
Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e
Orygina³ jest lekko profilowany, podróbka marnie wygl±da i w³a¶nie odstaje kit jak nie wiem kiedy¶ kupi³em dla sprawdzenia ale stwierdzi³em ¿e wole stary z brakami farby niz to co¶.
Wiêkszo¶æ ma za ma³± ¶rednicê bolców mocuj±cych i po zamontowaniu po prostu lata. Do tego zwykle niebieska czê¶æ ¶migie³ka ma ja¶niejszy odcieñ ni¿ orygina³ i kiepsko to wygl±da. Czasem zdarzaj± siê tañsze zamienniki dobrej jako¶ci, ale nie liczy³ bym na to w wyrobach poni¿ej 50z³ za szt. W forumowym sklepiku mo¿esz kupiæ ori logo.
"W czasie deszczu gdy wiatr wieje, s³ychaæ Alfê jak rdzewieje."