A ja będę tutaj wietrzył spisek, auto ze zdjęcia pojawiło się wczoraj na alledrogo tak samo jak zietek na forum. Z kolei w dziale Allegro... użytkownik Truth wkleił jej rozkodowany VIN.
A ja będę tutaj wietrzył spisek, auto ze zdjęcia pojawiło się wczoraj na alledrogo tak samo jak zietek na forum. Z kolei w dziale Allegro... użytkownik Truth wkleił jej rozkodowany VIN.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Witamy. Pomyliłem Łódź z Radomiem ..Ostatni na forum się dzieje i juz mi się w głowie poprzewracało ;)
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 06-01-2013 o 17:10
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Radom- zagłębie handlu moto. Auto stoi gdzieś blisko mnie (wnioskując po zdjęciach). A dlaczego znów leci w kulki??
"..Eco driving? No, thanks.."
Witam!
Wygląda na zadbaną :) Brakuje mi w niej komputera i tempomatu. Dlaczego tak szybko chcesz sprzedać??
no swoja troche sie napolerowalem tutaj to widac lepiej
Co do pojawienia sie jej na allegro to tak jest to moja sztuka ktora osobiscie sprowadzilem tylko dlatego ze jest naprawde w nienagannym stanie chociaz jak zauwazyliscie nie jest to zbyt bogata opcja :( i tylko to mnie w niej boli. dlaczego wystawilem? bo jak sie sprzeda to zapewne bedzie e38 cos w takim stylu:
chociaz z drugiej strony e32 to kultowy model, ktory z czasem juz tylko zyskuje na wartosci jesli jest w super stanie, a tych modeli coraz mniej
a kto jest z Radomia to pewnie widzial kiedys czerwone e30 w sedanie ,czarne e36cabrio w m pakiecie lub czarne e46coupe 330 w M pakiecie, wszystkie to moje autka, ktore byly w super stanie , tak wiec jak i ta zostanie to przejdzie kilka modernizacji ktore poprawia jej wyglad :)
Ostatnio edytowane przez zietek ; 06-01-2013 o 17:31
Jak już pisałem w innym temacie autko zacne, podoba mi się BARDZO, szkoda że brak chociaż małego obc. Ps. dokładał ktoś kiedyś obc? Szukałem i nic nie mogą znaleźć.
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 06-01-2013 o 17:47
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)