Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
Dlaczego co?

Sprawy są w dokładnie takim samym miejscu co w listopadzie ubiegłego roku. Tylko skrzynia leży na palecie gotowa do włożenia. W międzyczasie kolega Binio, namawiał mnie do rzucenia zamysłów i "skupieniu" się na czymś co już jest zrobione ;), ale jestem twardy. Talentu i zaparcia mi nie brakuje, więc jak finansów nie zabraknie to może w tym roku będzie przynajmniej auto po lakierze na chodzie. Temat będzie otwarty jak będzie co w nim pisać...

Stoi na stali czy na alu?

Namawiał?? A to ciekawe :-P
Może sprostuje- kolega Binio na nic nie namawiał :-D

Co do tego E32 po tym co napisałeś co do stanu blacharki i powiedzmy niedociągnięć naprawdę podziwiam ,ze trafił się napaleniec za taką kwotę.
Powód sprzedaży może być i różny- może gościa faktycznie koszty paliwa powaliły, może przemyślał po podliczeniu kosztów napraw i to nie to, może mu nie przypadło do gustu- kto wie.
Nie jestem zwolennikiem opisywania auta "rzetelniej" już po sprzedaży auta i pojawieniu się go ponownie na allegro.

Ja sam po kupnie swojej miałem E32 miałem z 10 myśli o sprzedaży - czy to oznacza ,ze auto jest złomem, ze się popsuło, że koszty paliwa mnie przeraziły itd?
Zwyczajnie wertuje allegro i trafiają się różne okazje to chyba normalne.
Piąty samochód pod domem już byłby lekkim stresem dla małżonki :-D

Są też tacy ludzie którzy lubią zmiany i nie trzymają auto po 2-3 lata -mnie to nie dziwi bo robię tak często i 90% moich samochodów trafiało nie na allegro a na fora do innych znanych bądź nie użytkowników i nikt nie narzekał ,ze trafił na minę albo się popsuło.
Zasada jest prosta w biznesie nie ma sentymentów - przyjedzie ktoś z uczciwą kasą to się sprzedaje.(przynajmniej moim zdaniem)