U mnie też jest coś takiego, że jak na zimnym odpalam to tarcze są pomarańczowe jest pasek który zanika przy rozgrzaniu tarcze gasną, ale po chwili się włączą na kilka sekund i znów zgasną potrafi zrobić tak trzy razy i potem jest ok. Diagnozowałem to auto-comem bo taki posiada i ciągle pojawia się błąd termostat zablokowany, ale auto dobrze grzeje w środku i w miarę szybko jednak wydaje mi się, że ten objaw będzie pewnie przyczyną padniętego termostatu
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Też tak myślę tym bardziej, że nawet komp mówi że jest zablokowany. Tak na marginesie ile kosztuje nowy??
Masz:
- na forum dział z częściami
- Allegro
- Aso
- używki
poszperaj bo z głowy Ci ceny nie powiem
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Wejdź w ukryte munu i tam sprawdź temp. silnika. Wszystko już było tylko czytać i oczywiście szukać.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Chodzi mi o ten pasek który pojawia się na obrotomierzu i pokazuje do jakich obrotów maksymalnie powinno się w danym momencie jechać to to trzeba odblokować? myślałem że to standard??
Jeśli jej nie masz to musisz ją dokodować.... Ogólnie nieciekawa sprawa jak ktoś tego nie ma , z drugiej strony to po samych obrotach można samemu stwierdzić kiedy może auto dostać w palnik a kiedy nie....
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja mam bardzo doposażoną wersje i naszczęście już to mam :)
Odgrzeje kotleta... U mnie nie świeciły tylko pod tempomacie. A dziwnym chyba restarcie zegarów zapalily się i swiecą ciągle. Czy jest opcja wyłączenia tego??