Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Hey

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    To jaka w tym oszczędność? Nie widzę tu żadnej dobrej strony medalu... Autko kupiłeś stosunkowo drogo, przerobienie do tanich nie należało a i autko jeszcze nie zarejestrowane w PL. O Odsprzedaży autka już nie wspomnę.. Jak chciałeś tak zrobiłeś. Z którego roku masz autko bo może mówimy o końcówce produkcji e66??
    Auto jest z września 2005. Jedyna wada jaka znalazłem jest to ,że deska rozdzielcza przy przyspieszaniu, gdy załącza się turbina skrzypi...strasznie wkurzająca sprawa. Oszczędność jest spora bo nie kupie auta za 45tyś złotych w Polsce , a oszczędność jest na chociażby braku potrzeby hamowania na fotoradarach-stąd głownie pomysł o nie przerejstrowywaniu samochodu
    Jakby ktoś znał sposób na skrzypienie deski ,byłbym bardzo wdzięczny

Bydle62:

Można , ale trzeba mieć dobry układ z osobą ,która ot ubezpieczenie wystawi. Regulaminowo można niby tylko na miesiąc, ale ubezpieczalni jest tyle,że na 2 lata możnaby jeździć i zmieniać spokojnie co miesiąc ubezpieczyciela.

I jeszcze jedno drażniące od dawna mnie pytanie. Czy jest możliwośc wyświetlenia gdziekolwiek biegu,na którym obecnie jedziemy?
    Ostatnio edytowane przez Riki ; 05-01-2013 o 01:27