Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: Co wyście mi zrobili ;)

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Łoj dobra ja tego nie biore do siebie przyzwyczaiłem się :P.
    Ale teraz prezes jesteś nauczycielem ze szkoły podstawowej i mówisz: Marcin Ale Wojtek nie chciał Cię obrazić przeproście sie szybko my mówimy nie nigdy go nie przeproszę to jego wina. Ale ty mówisz bo nie pójdziecie na przerwę i jak by nagle z nieba znikły ciemne chmury niebo jest niebieskie a słoneczko świeci i wtedy:
    Ja wychodze (warto zauważyć że ja pierwszy) i mówię Wojtku przepraszam cie a Nad To masz wspaniałe E38, A ty wojtku mówisz Marcin nie wiem co we mnie wstąpiło też Cię przepraszam oraz dodam że masz Cudowne wnętrze które idealnie pasuje :D

Heh tak mi sie skojarzyło, a na serio Wojtek może się napiął ale ja to traktuje jako żarty wiec nie ma sprawy wszystko jest ok i lubie wszystkich.

Nagonka to standard prawdopodobnie spowodowana jest tym że moje początki tu miewały bardzo ciężkie przez głupie gadanie spieranie się w sprawach oczywistych oczywiście ja zajmowałem nieprawidłową stronę w tych dyskusjach przez co niektórzy sie denerwowali.(Moje stanowisko wynikało z tego że byłem głęboko przekonany o swojej racji a wszystko przez brak niektórych aspektów wiedzy i jeszcze braku doświadczenia wtedy raczkowałem jęśli chodzi o BMW i dlatego moje spieranie wtedy nie było wynikiem żartu i było tak realistyczne) Dlatego też wielu wyrobiło sobie opinie i tak zostało choć teraz często już niesłusznie.
    Obecny stan umysłowy to obrót o 180 stopni nabyłem wiedzę i umiejętności i teraz sam się sobie dziwie co ja wypisywałem. Jestem 2 lata starszy posiadam już drugie E32. Każdy z nas się musiał uczyć i coś dowiedzieć przez co tok myślenia się zmieniał. Teraz chcę dobrze jako że umiem i wiem chętnie pomagam oraz napisałem nawet poradnik.

Mimo że to było dawno i nie prawda i od tamtej pory dołączyło wiele osób na forum i nawet nie wiedzieli o co chodzi to widząc innych przyłączyli się i podtrzymali panujący wobec mnie trend, ponadto mimo nowej nazwy która ma symbolizować głębokie zmiany, drugiego już BMW i wielu dobrego i praktycznie braku wpadek to mój stereotyp już pozostał w głowach wielu ten sam co i na początku.)

Mi też piotrek brałko słowa zapomniałem mianowicie "stereotyp" definicje słowa znam i wiedziałem jakiego słowa chcę użyć ale mi wypadło zgłowy ale po dłuższym czasie sobie przypomniałem.
    Tak czy owak Ci. Dziękuje tym co się ze mną zgadzają odzywają się albo zatrzymują to dla siebie. Ale ja chcę pozostać osobą neutralną i nie trzeba się wstawiać za mną ;)

Zdaje sobie też sprawę że czasem moje zachowanie i wypowiedzi mogą wskazywać na ciężki objaw choroby psychicznej. Jednak ja czasem chce pozartować albo dodać trochę metaforycznego koloru do ciemnej struktury kolorystycznej forum co zresztą już kiedyś i chyba wraz z jakubem zostało wyjaśnione bo on poznał się na rzeczy.
    Ale zapomniam że wiele jest tu osób starszych odemnie i poważnych i takich co mogą nie poznać się na moim "humorze" przez literki żartobliwy wątek lub emotki moje wypowiedzi mimo to mogą zostać odebrane na serio i to całkowicie odwrotnie - negatywnie niż pierwotnie zamierzałem.

ps. Powyższy tekst złożył się na ciekawe opowiadanie SF.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 02-01-2013 o 21:30