Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: Co wyście mi zrobili ;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    Ani ja ani wydaje mi się Dzuda nie chciał nikogo obrazić czy coś ze względu na to ile ma/zarabia/dostaje pieniędzy, chopdziło bardziej o to że jak ktoś musi zbierać dłuższy czas 2-3 tysie na jakąs naprawe to prxy 750 jeżdżonej na codzień może mu brakować pieniędzy na eksploatacje tego auta. Maniac i bardzo dobrze że w nią pakujesz, będzie kolejna fajna E32 w swoim czaqsie ;) Każdy ma jakieś hobby i każde hobby kosztuje, my pakujemy w E32, drugi pakuje na siłowni, trzeci gra w szachy a czwarty chodzi pijany i bije żone... A co do zakupu E38 to na forum jest wiele E32 których wartośc spokojnie wystarczyłaby na zakup E38
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez PiotrekV8 Zobacz posta
    Ani ja ani wydaje mi się Dzuda nie chciał nikogo obrazić czy coś ze względu na to ile ma/zarabia/dostaje pieniędzy, chopdziło bardziej o to że jak ktoś musi zbierać dłuższy czas 2-3 tysie na jakąs naprawe to prxy 750 jeżdżonej na codzień może mu brakować pieniędzy na eksploatacje tego auta. Maniac i bardzo dobrze że w nią pakujesz, będzie kolejna fajna E32 w swoim czaqsie ;) Każdy ma jakieś hobby i każde hobby kosztuje, my pakujemy w E32, drugi pakuje na siłowni, trzeci gra w szachy a czwarty chodzi pijany i bije żone... A co do zakupu E38 to na forum jest wiele E32 których wartośc spokojnie wystarczyłaby na zakup E38
    Oczywiście że tak.... Jednak muszę Wam panowie powiedzieć że takie hobby jak te nasze e32 nie jest takie drogie jak motocykl. Od listopada nawet nie była odpalona a poszło mi już jakieś 4 tys. A gdzie tu jeszcze do konca sezonu