Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 67 z 67

Wątek: Co wyście mi zrobili ;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    Nawet do fiata pandy dało by się gdzieś zamowić ceramiczne tarczec hamulcowe i co ?
    Byłoby to najdroższy fiat panda na świecie ... :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Byłoby to najdroższy fiat panda na świecie ... :D
    To na prawdę nie ma znaczenia :)
    W każde auto (czy też motocykl) można pakować najdroższe dostępne części ale trzeba się z tym liczyć ze jeżeli to są częsci eksploatacyjne to nikt wam za nie nie zwróci.
    Uśmiejecie się ale ostatnie dziewięc lat jeździłem oplem calibrą :) wpakowałem w nią (wbrew pozorom części wyposażenia do calibry są wieeeeeele tańsze jak do e38) sporo kasy bo blisko 20tys w same dodatki. Próbuję ją aktualnie sprzedać za 8 (auto w stanie dosłownie idealnym, wiele nowych salonowych aut nie równa się nawet) - resztę dopowiedzcie sobie sami :)
    Prawdopodobnie rozbiorę ją na częsci pierwsze i dostanę 14tys w sumie (1/2 tego co poszło) ale tego mi się nie chce nawet, chcę szybko sprzedać i zapomnieć o tym epizodzie mojego życia.
    Póki traktujesz auto jako "robione dla siebie" to liczysz takie rzeczy, ale niestety trzeba mieć dystans i zdawać sobie sprawę że jeżeli przyjdzie co do czego - nikt Ci za to nie da złamanego grosza.

Co mi przyszlo na takie durne zwierzenia ? :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Aż miło poczytać :)
    Na noc rozbawiłem się do łez czytając cały ten temat :P

Tylko nie rzucajta się na mnie za ta wypowiedz bo jeszcze i mi się oberwie

Co po niektórym dekielek się poluzował

hehehehehehehhehe

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Dobra się wkurzyłem
    Od teraz każda ale to każda wypowiedż OFF top bedzie usuwana i nagradzana TYGODNIOWYM odpoczynkiem.

Pozdrawiam
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Dżentelmeni o pieniążkach nie rozmawiają...
    Blumen jesli masz ochote bierz 750 i nikogo nie słuchaj. Z twoim rocznym przebiegiem udzwigniesz koszty zwiazane z V12;)

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Oczywiście...spełniaj swoje marzenia Stary i kupuj 750...ja zawsze wychodzilem z założenia ,ze powinno sie mieć auto,którym jazda sprawia przyjemność i nie ważne jest co kto myśli bo opinii będzie tyle ile osób będzie o tym rozmawiało a utrzymanie 750 czy 730 to wcale nie jest jakaś kolosalna różnica ...Powodzenia i Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 730
    Dzisiaj rozmawiałem z kolegą w pracy, ogólnie stwierdził, że nadaje się już do leczenia :D
    Tak się śmiałem, że jak kupie to dam się przejechać kuzynowi, ale nie powiem co jest pod maską :D
    Dzisiaj sprawdzałem spalanie w mojej 730 - zmieniłem trochę styl jazdy i średnie spalanie w mieście spadło mi z 16,5 na 13,5 l/100 ;)
    Ogromny plus jaki przemawia jeszcze za tym wszystkim to znajomy, który jest mechanikiem w warsztacie gdzie przyjeżdżają właśnie takie auta jak s klasa i BMW :)
    E38 730 '94 manual

ex:
    Porsche 944 s2 '91
    Mondeo 2.5 V6 aut. '97
    Mondeo 1.8 '95
    Volvo 850 '96
    BMW 520 Kombi '97