Tak mój motorower ma 700cm pojemności :D
Tak mój motorower ma 700cm pojemności :D
Szału nie robi :D dalej twierdzisz że pozłociłem moto? Dolicz sobie jeszcze naped np złoty D.I.D ,olej filtry i już 4tys robi się mało . Coś mi się wydaje jednak że nie znasz cen albo jeździsz jakimś turystykiem 100km/h
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 03-01-2013 o 16:24
Dzuda weż przestań ,proponuję Ci założyć temat pod tytułem: "ILE KASY WYDAJE DZUDA" wtedy zrozumiemi może ktoś to będzie czytał :D
Ja proponuję zapoznać się z częściami do motocykli anie jakiegoś smiesznego turystyka i wtedy wchodzić w konwersacje na temat cen. Jeśli nie wymieniasz takich części jak opony i łańcuch (opony to przynajmniej dwa komplety w sezonie) co sezon to albo jeździsz jak ciota albo po prostu nie masz czym jechać. Tyle ode mnie.
A to ile wydaję to tylko i wyłącznie moja sprawa,a na pewno nie twoja :)
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 03-01-2013 o 18:30
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Panowie jak można liczyć wydatki na opony, tarcze hamulcowe itp jako "dodatkowe" ? Jak je w ogóle można liczyć ? Przecież to typowa eksploatacja ? Decydujemy się na nią świadomie w momencie kupna danego modelu samochodu (bo przecież wiemy jaki rozmiar felg/opon jest potrzebny).
Jeśli liczysz ile wpakowałeś w samochód to nie liczysz wydatków na tego typu części. Nawet do fiata pandy dało by się gdzieś zamowić ceramiczne tarczec hamulcowe i co ?
Ot - takie moje zdanie :)