Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 67

Wątek: Co wyście mi zrobili ;)

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Tak mój motorower ma 700cm pojemności :D

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Szału nie robi :D dalej twierdzisz że pozłociłem moto? Dolicz sobie jeszcze naped np złoty D.I.D ,olej filtry i już 4tys robi się mało . Coś mi się wydaje jednak że nie znasz cen albo jeździsz jakimś turystykiem 100km/h
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 03-01-2013 o 16:24

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Dzuda weż przestań ,proponuję Ci założyć temat pod tytułem: "ILE KASY WYDAJE DZUDA" wtedy zrozumiem i może ktoś to będzie czytał :D

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    A to dobry objaw bo 750 to jest naprawdę okaz z super silnikiem...Gdybym miał znów decydować się na E38 to teraz chyba tylko 750 wchodziłaby w grę...wiem,że M62 to są fajnie pracujace i dysponujące dużymi mocami ale...niestety...delikatne silniki...wolałbym naprawdę M60B40 od M62B44...ale to jest tylko moja opinia i proszę pamiętać,że mam do tego prawo...Ale muszę też dodać,że jestem bardzo zadowolony z 2.8...chociażby dlatego,że ma opinię jednego z najmniej awaryjnych silników i tak jak napisał Maniac,że gdyby te silniki przy takiej samej konstrukcji miały pojemnosci 3.5 lub 4.0 to byłby chyba ideał...ale 2.8 i tak daje rade całkiem przyzwoicie.Może chodzi o pogłoski lub pomówienia

Dla zwolennikow 728i po lifcie jest opcja zwiekszenia mocy i osiagow -> montaz M54B30 231koni na bivanosie calkiem dobrze daje sobie rade (bez problemu dorownuje 735i) :)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Dzuda weż przestań ,proponuję Ci założyć temat pod tytułem: "ILE KASY WYDAJE DZUDA" wtedy zrozumiem i może ktoś to będzie czytał :D
    Ja proponuję zapoznać się z częściami do motocykli anie jakiegoś smiesznego turystyka i wtedy wchodzić w konwersacje na temat cen. Jeśli nie wymieniasz takich części jak opony i łańcuch (opony to przynajmniej dwa komplety w sezonie) co sezon to albo jeździsz jak ciota albo po prostu nie masz czym jechać. Tyle ode mnie.

A to ile wydaję to tylko i wyłącznie moja sprawa,a na pewno nie twoja :)
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 03-01-2013 o 18:30

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Dla zwolennikow 728i po lifcie jest opcja zwiekszenia mocy i osiagow -> montaz M54B30 231koni
    Hej...no właśnie kiedyś zastanawiałem się czy taki swap jest mozliwy bez większych ceregieli...nie żebym miał to robić bo jestem zadowolony z tego co jest ale dla kogoś komu np padł silnik i szuka używki to moze rozpatrzyć taką opcję...Pozdrowienia.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Panowie jak można liczyć wydatki na opony, tarcze hamulcowe itp jako "dodatkowe" ? Jak je w ogóle można liczyć ? Przecież to typowa eksploatacja ? Decydujemy się na nią świadomie w momencie kupna danego modelu samochodu (bo przecież wiemy jaki rozmiar felg/opon jest potrzebny).
    Jeśli liczysz ile wpakowałeś w samochód to nie liczysz wydatków na tego typu części. Nawet do fiata pandy dało by się gdzieś zamowić ceramiczne tarczec hamulcowe i co ?
    Ot - takie moje zdanie :)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    Panowie jak można liczyć wydatki na opony, tarcze hamulcowe itp jako "dodatkowe" ? Jak je w ogóle można liczyć ? Przecież to typowa eksploatacja ? Decydujemy się na nią świadomie w momencie kupna danego modelu samochodu (bo przecież wiemy jaki rozmiar felg/opon jest potrzebny).
    Jeśli liczysz ile wpakowałeś w samochód to nie liczysz wydatków na tego typu części. Nawet do fiata pandy dało by się gdzieś zamowić ceramiczne tarczec hamulcowe i co ?
    Ot - takie moje zdanie :)
    Chodzi o eksploatacje motocykli..

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez bartolo Zobacz posta
    Nawet do fiata pandy dało by się gdzieś zamowić ceramiczne tarczec hamulcowe i co ?
    Byłoby to najdroższy fiat panda na świecie ... :D

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Ja proponuję zapoznać się z częściami do motocykli anie jakiegoś smiesznego turystyka i wtedy wchodzić w konwersacje na temat cen. Jeśli nie wymieniasz takich części jak opony i łańcuch (opony to przynajmniej dwa komplety w sezonie) co sezon to albo jeździsz jak ciota albo po prostu nie masz czym jechać. Tyle ode mnie.

A to ile wydaję to tylko i wyłącznie moja sprawa,a na pewno nie twoja :)

Mam kardan i wymieniam tylko olej ,jasne ,że nie moja sprawa ile wydajesz ,ale sam sie tym "chwalisz" wszystkim ,więc o co chodzi , hę ?:dirol:
    Ciekawy jestem tej Twojej "strzały ":D
    To zakładasz temat ,bo ja Ci go założę :D