Ciebie Kaczy to chyba już do końca po sylwestrze pogięło.
Bądź pewny - 750 to nie jest auto dla Ciebie. Nie pasujesz do takiej wspaniałej limuzyny.
Gra muzyka
Nie jesteś od tego żeby osądzać kto pasuje a kto nie, To samo mógł bym napisać ja o tobie. "Wojtku nie pasujesz Do E38 tobie dał bym co najwyżej Tico."
Napisałeś to raczej w złośliwym znaczeniu ale jeśli nie to, Może i nie pasuje bo moje serce należy do E32 735iAL .
Jeśli już jestem taki zły to uwierz Wiele E38 trafiło w o wiele gorsze ręce niż mogło by trafić w moje.
Wojtku ale zasmucę Cię Bo już posiadam sporą cząsteczke E38 750il w mojej E32 w postaci foteli![]()
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 02-01-2013 o 15:48
Gdybyś był pierwszy dzień na Forum to bym nie wiedział co o takim prostackim zachowaniu myśleć. Ale jesteś tu już jakiś czas. Wypisujesz co i rusz jakieś bzdury łamaną polszczyzną i myślisz, że jest cool. Otóż nie jest. Dodatkowo o Tobie świadczą także obrazki w stopce. Po prostu porażka, brak szacunku dla innych w połączeniu z brakiem kultury osobistej.
Lansowanie się na buraka nie jest niczym nobilitującym na tym Forum.
Jestem przekonany, że nie pasujesz do 750 - na razie nie pasujesz. Jak dorośniesz to może. Kto wie ?
PS
Obserwuję wzmożoną oglądalność wątku. Gawiedź czeka na takie rozrywki ;D
Gra muzyka
Wojtku pamiętaj, że jesteś współautorem tego Show.
To już 2013r, trochę spóźniliście się ze składaniem życzeń sobie :D
Nie przejmuj się Roobs to tylko taka zabawa na żarty ;)
No i jak zawsze w miejscu gdzie ja jestem Mod-em :D :D
Z nowym rokiem nowe nagrody będę rozdawać równie szczodrze jak w zeszłym :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Maniac ogarnij się.Te twoje fotele pominę bo bym dostał ost. za przekleństwa a co do e38 750 ja już tak wyliczasz to policz wymianę np. świec i przewodów m30 v powyższy model ...
Maciek chcesz zabłysnąć ale ci sie nie udaje, Co miesiąc sie to wymienia nie? nie orientuje sie ile konkretne kable kosztują do M70/3 Ale myślę że w 2 tyś sie można zamknąć i co z tego raz na 5 lat albo i rzadziej nie doprowadzi cie do bankructwa.