Ja myśle ze jednak tu trzeba 60k wsadzić bo przecież nie bedzie kupował na Allegro części tylko w aso przecież każdy tu robi tak... Każdy sra pieniędzmi... Każdy kupuje auto i ma odrazu 10k na wsadzenie przez weekend... Bo lampy ledy którymi sie SPORO OSÓB JARA uniemożliwiają jazdę nacodzien;) tlumiki tez przecież są takie jakby ich nie było... Więc z nimi jeździć takim flagowym modelem jak nasze e38 TO WSTYD WIĘC NIE MOŻNA JEŹDZIĆ;) KOLO!! KOLO PRZECIEŻ ZA 3 K trzeba kupić tez ODRAZU na zimę! Nie za 3-4 miesiące ale TERAZ W STYCZBIU NAJLEPIEJ NOWKI 19 ALPINY z zimowkami za 4 tysiące I do tego odrazu letnie kapcie moze dadzą rabat jakiś to same nowe opony (każdy z Was nowe kupuje przecież robot tez musi jak nie - druciarstwo) juz 8k...;) do tego jak wyjdzie jakaś pierdola z zawieszeniem to 2.8 przecież ma największe hamulce z możliwych tak samo jak amorki z sedc;)(KTÓRYCH NIE MOŻNA REGENEROWAC BO DRUCIARZE TAK ROBIA TYLKO - KUPUJE SIE NOWE !! W ASO!)

Itd itp ... Żenada jak Wy tylko płakać i marudzic potraficie... Ale jak sie jeździ e66 to jakby miało być inaczej...;);) ładny POLIFT MOIM ZDANIEM W KTÓRY NIE TRZEBA ODRAZU WSADZAC KUPĘ KASY!:) ladniejszy od 50% aut na forum juz TERAZ:) lampy moim zdaniem zostawić i lekko przyciemnic:) przednie szyby przyciemnic zeby nie wyglądało jak teraz;) zderzak ZOSTAWIĆ NIE WIEM CO MU NIBY JEST;) tlumiki - 2 rury to nie 4 :D ale da sie z tym jeździć a wymieniać dobre tlumiki tylko z powodów estetycznych to lipton albo brak wydatków badz pomyslow(macie z tym problem? Pomogę Wam wydać kase na inne rozrywki jak auto);) środek ładny - widziałem;) Kolo moze kupić ładne na wiosnę ;) oby zawiecha była ok ;) wentylator klimy zrobić gdzieś w kwietniu-maju :) 2.8 mało awaryjne - taka chodzi po forum opinia więc oby motor był sprawny a resztę moze robić pod siebie rok - dwa a nawet trzy;) wątpię ze któryś z Was kupił auto postawił na złotym tarasie odszedł naokoło wziął notes i zaczął zapisywać co mu sie nie widzi potem w domu ze złotego telefonu do krysztalowego ASO zadzwonił zamówił tira części i zrobił WSZYSTKO ODRAZU:) moim zdaniem to nie o to chodzi;) ja robiłem autko 2 lata:) co miesiąc cieszyła mnie kolejna pierdola która zrobiłem/piprawilem;) ciagle miałem nowe pomysły które z czasem wdrazalem w zycie:) i z kazdego z osobna sie cieszylem;)

Wam trzeba pokazac 2001 5.4 indywiduala za 33k (stoi taki na Allegro) wtedy powiecie ze jest to auto warte uwagi;) generalnie nie pomagacie;) myślicie tak jakby każdy miał taki gust jak Wy;) jakby mu sie auto nie podobało to by go nie pokazywał ;) zamiast napisać coś sensowneo zeby wziąć auto na trzepaki i podlaczyc pod PC;) zeby koleś auta nie odpalal przed ogledzinami i zeby było zimne:) zeby sprawdził luzy na kierownicy bo drazek środkowy drogi jest;) zeby zobaczył Czy nic nie bije przy hamowaniu i czy skrzynia nie szarpie/wyje/ciągnie na biegach;) itd to Wy sie tlumikiem i lampami oracie...;) każde auto ma swoje wady ale to akurat jest ładne i godne uwagi i jadę z kolega po nie w sobotę o.