Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: 728 do oceny

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    czywiście 5 tys to nie była by tragedia przy tej cenie ale nie zapominajmy że to koszt który wychodzi na dzień dobry..Można napisać z samych foto ! Znając życie wyjdzie jeszcze coś po drodze na 100%.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar BlooDi
    BMW
    e38 730d '00
    no dochodzi wentylator klimy ale to nie jest jakas wielka kasa, wlasciciel wyslalm mi mmsem fotki ze srodka (jakies mial na tel) srodek ladny, fotele nie wytarte kierownica m-pakiet niewytarta, troche brudne dywaniki ale pota tym to ladnie, Fakt zrobic ten wydech by bylo trzeba, ampy mi sie osobiscie nawet podobaja, nietrzeba robic wszystkiego odrazu, kola dopiero po zimie, wiec to niebedzie kasa ktora bede musial naraz odrazu po kupieniu wlozyc, W sobote jade ją oglądnąć, mysle ze za te pieniadze to niejest zla opcja kosmetyke mozna pomalutko sobie robic, oby mechanicznie byla spoko.

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    2.8 to może nie wariat ale silnik naprawdę przyjemnie wprowadzający w ruch tego kolosa...wcale się nie muli jak to niektórzy tutaj określają...spokojnie daje radę a po takim przebiegu...o ile jest prawdziwy...nie musisz spodziewać się niespodzianek...jeden z mniej awaryjnych silników w BMW...ogladaj i daj znać co i jak...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Ja myśle ze jednak tu trzeba 60k wsadzić bo przecież nie bedzie kupował na Allegro części tylko w aso przecież każdy tu robi tak... Każdy sra pieniędzmi... Każdy kupuje auto i ma odrazu 10k na wsadzenie przez weekend... Bo lampy ledy którymi sie SPORO OSÓB JARA uniemożliwiają jazdę nacodzien;) tlumiki tez przecież są takie jakby ich nie było... Więc z nimi jeździć takim flagowym modelem jak nasze e38 TO WSTYD WIĘC NIE MOŻNA JEŹDZIĆ;) KOLO!! KOLO PRZECIEŻ ZA 3 K trzeba kupić tez ODRAZU na zimę! Nie za 3-4 miesiące ale TERAZ W STYCZBIU NAJLEPIEJ NOWKI 19 ALPINY z zimowkami za 4 tysiące I do tego odrazu letnie kapcie moze dadzą rabat jakiś to same nowe opony (każdy z Was nowe kupuje przecież robot tez musi jak nie - druciarstwo) juz 8k...;) do tego jak wyjdzie jakaś pierdola z zawieszeniem to 2.8 przecież ma największe hamulce z możliwych tak samo jak amorki z sedc;)(KTÓRYCH NIE MOŻNA REGENEROWAC BO DRUCIARZE TAK ROBIA TYLKO - KUPUJE SIE NOWE !! W ASO!)

Itd itp ... Żenada jak Wy tylko płakać i marudzic potraficie... Ale jak sie jeździ e66 to jakby miało być inaczej...;);) ładny POLIFT MOIM ZDANIEM W KTÓRY NIE TRZEBA ODRAZU WSADZAC KUPĘ KASY!:) ladniejszy od 50% aut na forum juz TERAZ:) lampy moim zdaniem zostawić i lekko przyciemnic:) przednie szyby przyciemnic zeby nie wyglądało jak teraz;) zderzak ZOSTAWIĆ NIE WIEM CO MU NIBY JEST;) tlumiki - 2 rury to nie 4 :D ale da sie z tym jeździć a wymieniać dobre tlumiki tylko z powodów estetycznych to lipton albo brak wydatków badz pomyslow(macie z tym problem? Pomogę Wam wydać kase na inne rozrywki jak auto);) środek ładny - widziałem;) Kolo moze kupić ładne na wiosnę ;) oby zawiecha była ok ;) wentylator klimy zrobić gdzieś w kwietniu-maju :) 2.8 mało awaryjne - taka chodzi po forum opinia więc oby motor był sprawny a resztę moze robić pod siebie rok - dwa a nawet trzy;) wątpię ze któryś z Was kupił auto postawił na złotym tarasie odszedł naokoło wziął notes i zaczął zapisywać co mu sie nie widzi potem w domu ze złotego telefonu do krysztalowego ASO zadzwonił zamówił tira części i zrobił WSZYSTKO ODRAZU:) moim zdaniem to nie o to chodzi;) ja robiłem autko 2 lata:) co miesiąc cieszyła mnie kolejna pierdola która zrobiłem/piprawilem;) ciagle miałem nowe pomysły które z czasem wdrazalem w zycie:) i z kazdego z osobna sie cieszylem;)

Wam trzeba pokazac 2001 5.4 indywiduala za 33k (stoi taki na Allegro) wtedy powiecie ze jest to auto warte uwagi;) generalnie nie pomagacie;) myślicie tak jakby każdy miał taki gust jak Wy;) jakby mu sie auto nie podobało to by go nie pokazywał ;) zamiast napisać coś sensowneo zeby wziąć auto na trzepaki i podlaczyc pod PC;) zeby koleś auta nie odpalal przed ogledzinami i zeby było zimne:) zeby sprawdził luzy na kierownicy bo drazek środkowy drogi jest;) zeby zobaczył Czy nic nie bije przy hamowaniu i czy skrzynia nie szarpie/wyje/ciągnie na biegach;) itd to Wy sie tlumikiem i lampami oracie...;) każde auto ma swoje wady ale to akurat jest ładne i godne uwagi i jadę z kolega po nie w sobotę o.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Ale się uśmiałem... ;) Czy ty Kolego nie widzisz co piszesz????? Opisałeś dokładnie to samo co ja tylko dodałeś niepotrzebnego textu typu : głupia paplanina... Piszesz o szybach-ja też, piszesz o kołach-ja też, zderzak piszesz tragedii nie ma (Twój 'gust') ale bajka też nie jest. Więc o co Ci chodzi!!?? Widzę że priorytetem w Twoich odp jest Twoje e38 bo szybki czarne, kolor chyba nawet podobny..Nie ma co się spinać, jedź oglądaj i kupuj jak się podoba.. PS. kto tu pisał o ASO??
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 31-12-2012 o 08:51

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Ale się uśmiałem... ;) Czy ty Kolego nie widzisz co piszesz????? Opisałeś dokładnie to samo co ja tylko dodałeś niepotrzebnego textu typu : głupia paplanina... Piszesz o szybach-ja też, piszesz o kołach-ja też, zderzak piszesz tragedii nie ma (Twój 'gust') ale bajka też nie jest. Więc o co Ci chodzi!!?? Widzę że priorytetem w Twoich odp jest Twoje e38 bo szybki czarne, kolor chyba nawet podobny..Nie ma co się spinać, jedź oglądaj i kupuj jak się podoba.. PS. kto tu pisał o ASO??

... (10znakow)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    jakieś tam jest :)
    Popieram Jointo, chcialem napisac cos podobnego w tym temacie ale widze ze zrobil on to za mnie :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    No ale koniec koncow ogloszenie jeszcze aktualne, wiec chyba zakup w sobote sie nie udal?
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

BMW
    W ta sobotę kolego(przyszła):P dziś poniedziałek:P

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    No aby tylko stała do soboty...cena nie za wysoka i auto też może całkiem do rzeczy więc może być za późno...pożyjemy zobaczymy...sam jestem ciekaw co to za kwiatek...
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    nie bedzie kupował na Allegro części tylko w aso przecież każdy tu robi tak...
    To już nie o to chodzi...kazdy kupuje tam gdzie ceny sa dla niego odpowiednie...jednak bardzo często bardziej opłaca się kupować w aso niż na allegro np...są części które w aso są często tańsze.Ja np. filtry oleju do swoich aut kupuję tylko w aso bo biltemowskie są często droższe albo w tej samej cenie a tutaj mam oryginał i pewność,że będzie pasował.Warto najpierw zadzwonic do serwisu i zapytać się o cenę bo naprawdę możemy być miło zaskoczeni a co do autka z linku to tutaj nikt nie pisze,że wszelkie poprawki mają być zrobione już...natychmiast...każdy po prostu wyraża opinię co mu się w aucie podoba lub nie...przecież o to prosił kupujący...Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 31-12-2012 o 13:07
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...