Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: E65 745i

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Maikel
    BMW
    e65 e36 Cabrio
    byłem, widziałem, nie kupiłem.. może i źle ale doszedłem do wniosku że mi się nie spieszy i jeszcze coś się trafi :)
    pojechałem oglądać auto że tak powiem bez przygotowania komputera itd. :D
    postaram Wam się powiedzieć co widziałem moim nie fachowym okiem...

przede wszystkim właściciela auta nie ma tylko jest w Niemczech, auto prezentował mi brat
    który jest właścicielem takiej instytucji jak "mechanika samochodowa i wulkanizacja" i tam stało auto...
    - auto brudne, pet w popielniczce i popiół.. bagażnik cały do prania, był nawet błotny odcisk buta
    tylna kanapa cała w jakiś okruchach, dywaniki z przodu całe w piachu, może nic wielkiego ale było
    - lakier w dobrym stanie, ale obicie na tylnych drzwiach po stronie pasażera i głęboka rysa na słupku przednie szyby po stronie pasażera
    zamalowana czarnym markerem...
    - lusterko po stronie pasażera przerysowane, czerwona smuga
    - fotochrom w lusterku kierowcy cały wylany, nic nie widać od razu do wymiany
    - w przednim zderzaku po między halogenami założona jakaś tuningowa siatka pomalowana na czarno z której już odchodzi farba,
    poza tym pomiędzy lampami a zderzakiem po 1cm szpara a także zderzak tu pomiędzy lampami tak dokręcony że aż połamane zaczepy
    - lampy po polerce, ale bardzo ładnie wyglądają
    - kierownica cała wytarta
    - drewno w przedni podłokietniku spękane i w tylnym tak samo
    - w pojemnikach na kubki coś się wylało i zaschło
    - fotel kierowcy na boku trochę przytarty, ale jak na wiek tego auta uważam że jest super
    - ze wszystkich nakładek progowych z chodzi czarna okleina
    - tu przy wlocie powietrza z drzwi do słupka po stronie pasażera i kierowcy wytarte płaty tej okleiny odchodzą
    - guzik po lewej stronie od pokrętła świateł, połamany
    - kwadratowe zaślepki w boczkach drzwi są dwie tylko w drzwiach kierowcy, w pasażera brakuje jeden, z tyłu po stronie pasażera brakuje dwóch i po stronie kierowcy jednej
    - z elektroniki wszystko działa, grzanie, wentylowanie, rolety, siedzenia
    - mała roleta w drzwiach tylnych po stronie kierowcy, rozpruta odstaje i zahacza się przy chowaniu
    - tylna roleta działa ale jak się ją schowa to postronnie kierowcy znacznie odstaje
    - klapka od popielniczki w jednych tylnych drzwiach nie działa
    - brak magazynka na płyty w zmieniarce (gdzieś się zawieruszył twierdzi sprzedający)
    - na silniku ta plastikowa osłona przy wlewie do spryskiwaczy połamana lata
    - na obudowie filtra powietrza brakuje dwóch zapinek
    - silnik z przodu czymś zalany taki biały osad
    - z silnika słychać gwizd, tak jak by rolka któraś i tak twierdzi brat sprzedającego ale dziwi mnie że jak mechanik to dlaczego nie wymieniona
    - fajny dźwięk tłumika, wygląda na seryjny ale nie mruczy jak seryjny
    - zawieszenie bez pneumatyki, na sprężynach obniżających nawet fajnie leży
    - nadkole przednie po stronie pasażera połamane
    - pokrywy pod Navi i druga od akumulatora w bagażniku wyrobione latają i odstają po zamknięciu
    - przy kole zapasowym jest taka listwa plastikowa przykręcona na wkręty, wszystkich brakuje więc ten plastik sobie lata
    - na zdjęciach jest ta dźwigienka w nerce o otwierania maski w rzeczywistości już jej nie ma
    - pali się czerwony samochodzik
    - pali się poduszka, sprzedający twierdzi ze mata
    - bije kierownica przy 30km/h czy przy 130km/h tak samo, brat sprzedającego twierdzi że wystarczy wyważyć koła
    dziwne bo jak ja bym miał brata z własną wulkanizacją to bym to zrobił dla własnej wygody żeby mi nie biło :)

ogólnie auto tak ja by było w połowie rozbierane, i jakoś tak założone że połowy śrubek brakuje...
    i wygląda tak jak by ktoś jeździł i nie myślał o dbaniu i o sprzątaniu auta

myślę że cena jak za wypas może i dobra, auto trzeba poczyścić i jak ktoś lubi podłubać to może warto kupić
    cena za auto 35tys zł i ani grosza mniej, a za czarne felgi z ostatniego zdjęcia trzeba dopłacić 7tys zł i też ani grosza mniej
    Ostatnio edytowane przez Maikel ; 07-01-2013 o 22:08