koledzy tak naprawdę to nie rozumiem co tym kompem można nasprawdzać w aucie jeżeli wszystko jest sprawne .być może jestem w błędzie to proszę mi rozjaśnić
koledzy tak naprawdę to nie rozumiem co tym kompem można nasprawdzać w aucie jeżeli wszystko jest sprawne .być może jestem w błędzie to proszę mi rozjaśnić
ojj chyba jesteś w błędzie ;) mnóstwo rzeczy może wyjść po podłączeniu kompa, auto takiej klasy jest naładowane elektroniką to nie jest e32/e38, jeśli nie masz znajomego z kompem lub kogoś kto ogarnia e65 to radze się nie napalać, tylko jechac to sprawdzonego serwisu nie koniecznie Aso, zapłacisz kilka set złoty ale będziesz wiedział co kupujesz
euro_tuned auto stoi dokładnie 150m od Lublina więc dla mnie to nie jest dużo dlatego chce pojechać zobaczyć
nie jest też dla mnie problem pojechać do serwisu BMW w Lublinie i podłączyć pod kompa i niech posprawdzają tylko czy sprzedający będzie chciał udać się w taką podróż...
Jak jest normalny to pojedzie. Jak sprzedawalem w203 to klient chcial jechac wiec pojechalismy;) wlal troche benzynki i nie bylo problemu:p
Juz 4 tys zjechał z ceny
http://allegro.pl/bmw-e65-745-2001r-...893043771.html
tylko brac. moze jeszcze z 2 by zjechal
Jeszcze troche i e65 bedzie mozna kupic z 2 z przodu . Tanieja te auta z miesiaca na miesiac .
Tylko po kupnie dopiero się okaże dlaczego była taka cena..Nie ma co się podniecać niskimi cenami bo naprawdę krótko po zakupie autko może dać nam ostro po kieszeni..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)