Cena jest jak najbardziej OK., A czy to rocznik 2001 czy np. 2002 to żadna różnica . Elvis chyba nie myślisz że to auto musiało by mieć cenę 30-35 tys ;)??
Cena jest jak najbardziej OK., A czy to rocznik 2001 czy np. 2002 to żadna różnica . Elvis chyba nie myślisz że to auto musiało by mieć cenę 30-35 tys ;)??
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Rocznik 2001 kosztuje mniej. Moim zdaniem cena jest wyższa za wyposażenie i może za stan ,ale tego drugiego nie wiemy
Golasa w tym roczniku można kupic taniej![]()
Nigdy nie kupowałem auta po roczniku... cena zawsze adekwatna była do stanu przynajmniej (nie do rocznika) w moich przypadkach. Znam ludzi którzy kupują po ''rocznikach'' i jakoś na dobre im to nie wychodzi ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja nigdzie nie napisałem żeby kupować auto po roczniku ,ale niestety nie da się ukryć ,że rocznik ma wpływ na cenę
Stan jest pojęciem względnym ,bo poznajemy go dopiero po zakupie![]()
Ladny czarnuch i cena przyzwoita. Dokladnie sprawdzic i brac ;)
Smoku co masz na myśli dokładnie sprawdzić ??
Przede wszystkim komputer-tak jak koledzy juz wspominali. Silnik/skrzynia/zawieszenie. Wszystko masz opisane na forum na co zwrocic uwage![]()
wiem że jest opisane na forum czytałem już temat "kupno e65", ale tak jak pisałem nie mam komputera i nie mam go skąd w Lublinie wytrzasnąć...
Napisz do użytkownika seban123 jest z Puław, może Ci pomoże.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion