Mo¿e kto¶ ostatecznie potwierdziæ, ¿e ten z koñcówk± 095 posiada (lub nie) na sta³e wbudowan± obs³ugê spryskiwaczy lamp i halogenów ?
Mo¿e kto¶ ostatecznie potwierdziæ, ¿e ten z koñcówk± 095 posiada (lub nie) na sta³e wbudowan± obs³ugê spryskiwaczy lamp i halogenów ?
jutro spiszê mój nr gm
Walcz±c dalej z instalacj± spryskiwaczy, zauwazylem ze u mnie spryskiwacze dzialaja jakos inaczej niz wg tego co czytalem na naszym forum czy w internecie. Kiedy wlaczam swiatla i psikam na szybe to za pierwszym razem psika mi na szybe i lampy a potem przez 2-3 minuty tylko na szybe i dopiero po jakims czasie na lampy. Winowajc± slabego spryskiwania byly przytkane zaworki ktore potraktowalem sprezonym powietrzem i wtedy puscily, oraz przytkana lekko pompka. Niestety, spryskiwacze halogenow bede musial sobie na razie odpuscic gdyz zlamal mi sie plastikowy kruciec na pompce i musialem go zaslepic. Jak na razie dziala sprysk swiatel. Czy jest mozliwosc ustawienia w kompie zeby pryskalo na swiatla za kazdym razem albo co 5 raz tak jak u wszystkich?
Mo¿e mi kto¶ potwierdziæ, ¿e to jest pompka, która bêdzie pasowa³a równie¿ do E32 V8?
http://allegro.pl/pompka-spryskiwacz...505105623.html
Zale¿y co chcesz czy lampy czy halogeny?ori od v8 ma dwa wyj¶cia i sterowana jedn± kostk±. Podobnie jest z m30 z wyj¶ciem na jedna kostkê pzdr
Chcia³bym i lampy i halogeny oczywi¶cie, ale kompletnie pojêcia nie mam jak ta pompka w V8 wygl±da³a. W RealOEM znalaz³em tylko info, ¿e by³a wymienna z t±, która wklei³em i st±d moje pytanie.
Pompka z tej aukcji jest przeznaczona do M30 wiêc na bank nie podejdzie do V8, chocia¿by dlatego ¿e ma za cienkie wej¶cie i tylko jedno wyjscie.
7er
Móg³by kto¶ podrzuciæ jakie¶ foto tej w³a¶ciwej pompki ¿ebym chocia¿ wiedzia³ czego mam szukaæ?
Zdjêcie by³o na moim w±tku, ale zniknê³o (nie wiem czemu??)
Tuczi, tak na szybko, jak wpiszesz w google: bmw e32 mario80, pompka - to wyjdzie zdjêcie w pude³ku mojej (trzy wej¶cia/wyj¶cia), któr± kupowa³em w zesz³ym roku.
Ostatnio edytowane przez mario80 ; 31-10-2016 o 08:35
Masz na my¶li to?
W M70 by³a taka sama pompka jak w M60?