U mnie równie¿ nie dzia³a³y spryski lamp. Wczoraj dosta³em drugi modu³ od auta, które posiada³o takie spryski i muszê powiedzieæ ze system siê o¿ywi³. Muszê jeszcze jutro zobaczyæ dok³adnie jak on dzia³a i postaram siê spisaæ numer modu³u.
U mnie równie¿ nie dzia³a³y spryski lamp. Wczoraj dosta³em drugi modu³ od auta, które posiada³o takie spryski i muszê powiedzieæ ze system siê o¿ywi³. Muszê jeszcze jutro zobaczyæ dok³adnie jak on dzia³a i postaram siê spisaæ numer modu³u.
7er
Co tu du¿o pisaæ, po prostu Bartek rzuci³e¶ cieñ nadziei na rozwi±zanie tematu i mia³e¶ ¶wiêt± racjê :-)
7er
Jak by co to mam jeszcze ze trzy moduly gm. Wszystkie pochodza z aut ktore mialy spryski:)
Modu³ ma numer 61 358 360 104 607010 9110.
7er
ja ma taki problem ze przy ka¿dym spryskaniu szyb uruchamiaj± sie spryski na lampy ... wczesniej by³o ok , i zauwa¿yem jeszcze ze dosyæ d³ugo muszê przytrzymaæ manetke zeby spryskac szybe , moze jest to wina zaworka zwrotnego ? a i jeszcze nie dzia³a mi inte. spryskiwanie szyb
Ostatnio edytowane przez oizo_pl ; 05-02-2013 o 12:08
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km ig³a :) e65 730d individual
Je¿eli kto¶ szuka to u delara BMW
Auto Premium Sp.z o.o. Rzeszów - ¦wilcza
maj± pompkê o numerze 61671382085 w wyprzeda¿y w cenie 187 PLN.
pozdrawiam Bartek
Dolozylem dzis spryskiwacze halogenow i lamp bez intensywnego mycia i bez manetki s.Przekaznik czerwony i te sprawy. Auto mam po 92 roku silnik v8 i instalka tez od v8. Czy jezeli mam rocznik 92 to gm mam domyslnie z wersja ktora obs³uguje spryski? Uzywalem tych spryskow dzis i dwa razy zadzialaly ale nie za piatym razem tylko pozniej i to jakos slabo. Jak w ogole dzialaja takie spryskiwacze? Trzeba dluzej przytrzymac manetke? Dodam ze mam w miare bogata wersje bo elektryczne fotele grzane, instalacja gotowa na hifi lusterko fotochrom zmieniarke itp . Czyli zakladam ze powinno tez obslugiwac spryskiwaczs