co do wyrobów z FSO teraz póki są tanie warto się nimi zainteresować Polacy za kilka lat sobie o nich przypomną i te sentymenty sprawią, że za te kojdy co niedawno obśmiewali będą sporo płacić jakbym miał gdzie to trzymać to już by mnie jakiś 125p stał
Jakub wczoraj miałem 39,7 gorączki już mnie odeszło :))) a ceny i tak nikt takiej nie da auto kupiłem za 15 obecnie suma wkłądu opiewa na 15-20 tysięcy w 2,5 roku żeby wszystko było jak najlepiej także realnie poniżej przynajmniej 20-25k nie ma sensu bo co kupię inną i od nowa będę inwestował??? a poniżej 20k nic ciekawego nie kupię co zadowoli moje potrzeby moc/stan ktoś zaraz pewnie napisze, że dużo sobie cenię a nie mam tony retrofitów i gadżetó tylko mnie to nie bawi rozbieranie składanie auta i inne duperele dokładanie tony gówien do niczego niepotrzebnych tylko p to żeby były i tapicerka mocniej skrzypiała??? ważniejsze, że nie mam rdzy i wszystko z wypasu działa jak należy i co by nie było nic nie mam do retrofitów choruję na felgi takie jak ma Tuczi77 ale wychodzę z założenia że mam mieć felgi kosztem opon czy stanu auta to nie kupuję jak zrobię wszystko inne to sobie kupię ( Irek tylko się nie uraź nie piję do twojej maszyny tylko posłużyłeś za przykład mojej wymarzonej felgi )