Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: e38 bzika :-)

Vip Vip
    BMW
    E36 325, ex 2xE30, E32
    Cytat Zamieszczone przez bzik
    Cytat Zamieszczone przez Jeztom
    Cytat Zamieszczone przez bzik
    co z tego ze kola ladne i kozackie jak nie mamy we wroclawiu drog na nie juz jedna sie skrzywila :-( najlepsza opcja to 19 cali :-(
    a jakie ciśnienie miałes w oponach? i jak się skrzywiła? Tak jak od krawęźnika ?
    cisnienie 2,5 wewnetrzna strona kola zeby bylo smiesznie to tylne kolo :-(
    2,5 to ja mam na 17-tkach, myśle że powinieneś mieć znacznie większe cisnienie, oscylujące w okolicach 3,5, a wtedy myślę że by nie była skrzywiona, ale to gdybanie teraz...

tak czy siak, współczucia.

Vip Vip
    BMW
    740i
    ja mam w swoich 18' 2,8 chyba powinienem tez podniesc na 3?

Vip Vip
    BMW
    740i
    narazie po kosztach:-) sciagacze na sprezyny:-) nie jest zle ha ha odkladam kase na cos konkretnego zobaczymy[/quote]

a i jeszcze takie pytanie, na tych sciagaczach da sie jezdzic? sprezyny nie pekaja?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    hej trolu dziadygo- nie tylko ty jestes z wrocka, jak juz zrobic spocik to na nasza 6tke... witam bziku
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Witaj fele super się prezentują no ale ciśnienie za małe miałeś i koniecznie trzeba je pompować azotem jest dużo bezpieczniej i nie dobija tak na dziurach... ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez Pablo_gl
    Witaj fele super się prezentują no ale ciśnienie za małe miałeś i koniecznie trzeba je pompować azotem jest dużo bezpieczniej i nie dobija tak na dziurach... ;)
    A niby czemu nie dobija na dziurach?? Azot nie zwiększa swojej objetości mimo zwiekszonej temperatury ale żeby był "twardszy" :D to nie słysząłem.
    Ciśnienie to ciśnienie
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    To powiesz że wybiera dziury tak samo ??? ;)
    Ja widzę dużą różnicę w stosunku do tradycyjnego pompowania. Tam może się trochę źle wyraziłem... :D

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    no jak my klientom pompujemy koła powietrzem a nakręcamy wentylki zielone oznaczające azot to oni też takie rzeczy widzą ....

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    no jak my klientom pompujemy koła powietrzem a nakręcamy wentylki zielone oznaczające azot to oni też takie rzeczy widzą ....
    To niezłych macie klientów... no i gratuluję koncepcji nie ma to jak porządny polski warsztat z tradycjami :hah:
    Sam jestem z wykształcenia mechanikiem i żal mi takich ludzi, którzy nie potrafią uczciwie zapracować na chleb ale takie są u nas realia...
    Dlatego właśnie nigdy nie zostawiam samochodu w warsztacie tylko zawsze z nim jestem bo przecież jeżeli ktoś nie ma nic do ukrycia nigdy nie zaprotestuje... :hah: :hah: :hah:

Cytat Zamieszczone przez Pablo_gl
    Dlatego właśnie nigdy nie zostawiam samochodu w warsztacie tylko zawsze z nim jestem bo przecież jeżeli ktoś nie ma nic do ukrycia nigdy nie zaprotestuje... :hah: :hah: :hah:
    To witaj w klubie :D

Uprawnienia umieszczania postów