Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: e38 bzika :-)

Zaawansowany Użytkownik
    łooooooo, mega mega mega dobre felacze!!! pierwszy raz widze ten wzor w E38, a w E65 zawsze mi sie na maxa podobaly!

musze powiedziec ze w E38 wygladaja jeszcze lepiej!

ja nie lubie za bardzo felg z rantem, a wiekszosc 20-stek ma rant (Alpiny albo te szprychowe oryginaly BMW jak ma 7ka i Marcin) - ogolnie felga 20-stka jest juz takim kozakiem ze trudno zeby zle wygladala, z rantem czy bez, ale te Twoje bez rantow sa poprostu mega dobre!

co do przednich swiatel to ja bym przelakierowal na Twoim miejscu wnetrze lamp na srebrno - dobrze bedzie kontrastowac z kolorem auta, druga opcja to zmiana kierunkow na ciemne, chociaz powiem szczerze ze z tymi felami to moglbys miec nawet pomaranczowe kierunki, a i tak bedzie dobrze wygladal ;-)

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Faktycznie felgi piękne :shock:
    Co do kierunków- hmm faktycznie przyciemnione by chyba lepiej pasowały ale i tak jesk OK :mrgreen:
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik Awatar tiger81
    BMW
    E63 645Ci było E65 745i
    Fele ładne, jak się nie myle to są dedykowane do E65

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Ale widze BZIK - ze halogenow tez juz nie masz - czyli mieszkasz we Wroclawiu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez olejus
    kurde ja mam pomarańczowe w clarach haha ale kiedyś kupiłem jakieś tuningowe niebieskie (ale świeciły na pomarańczowo) jednak spaliła się jedna dosyć szygko .

Bzik gdzie ci zwineli halogeny ?? może pod auchanem ??
    to zalezy jedne pod domem u dziewczyny drugie pod moim domem a trzecie pod carefour :-)

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Qbek
    łooooooo, mega mega mega dobre felacze!!! pierwszy raz widze ten wzor w E38, a w E65 zawsze mi sie na maxa podobaly!

musze powiedziec ze w E38 wygladaja jeszcze lepiej!

ja nie lubie za bardzo felg z rantem, a wiekszosc 20-stek ma rant (Alpiny albo te szprychowe oryginaly BMW jak ma 7ka i Marcin) - ogolnie felga 20-stka jest juz takim kozakiem ze trudno zeby zle wygladala, z rantem czy bez, ale te Twoje bez rantow sa poprostu mega dobre!

co do przednich swiatel to ja bym przelakierowal na Twoim miejscu wnetrze lamp na srebrno - dobrze bedzie kontrastowac z kolorem auta, druga opcja to zmiana kierunkow na ciemne, chociaz powiem szczerze ze z tymi felami to moglbys miec nawet pomaranczowe kierunki, a i tak bedzie dobrze wygladal ;-)
    dzieki dzieki co do kierunkow to faktyczmie za biale ale spokojnie dzieki za pozytywny komentarz

Początkujący Użytkownik
    co z tego ze kola ladne i kozackie jak nie mamy we wroclawiu drog na nie juz jedna sie skrzywila :-( najlepsza opcja to 19 cali :-(

Vip Vip
    BMW
    E36 325, ex 2xE30, E32
    Cytat Zamieszczone przez bzik
    co z tego ze kola ladne i kozackie jak nie mamy we wroclawiu drog na nie juz jedna sie skrzywila :-( najlepsza opcja to 19 cali :-(
    a jakie ciśnienie miałes w oponach? i jak się skrzywiła? Tak jak od krawęźnika ?

Ojej wspolczuje :/

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Jeztom
    Cytat Zamieszczone przez bzik
    a jakie ciśnienie miałes w oponach? i jak się skrzywiła? Tak jak od krawęźnika ?
    cisnienie 2,5 wewnetrzna strona kola zeby bylo smiesznie to tylne kolo :-(

Uprawnienia umieszczania postów