Własnie wiec sam juz nie wiem co robic czy glebowac czy zmieniac opony?? :?![]()
Własnie wiec sam juz nie wiem co robic czy glebowac czy zmieniac opony?? :?![]()
Only 7er
Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D
siemanko :)
a ja dodam od siebie ze niektore auta jak vectra B na oponkach o profil nizszy wyglada (195/60r15) wyglada lepiej niz orginal, ale z wlasnego doswiadczenia zakladaj orginal bo ja juz troszke pojezdzilem na profilu wydawalo sie ciut mniejszym i teraz wiem ze to byl nie to, nieczujesz auta w pelni :D
Witam i pozdrawiam zapodaj zdjęcia środka a oponki szukaj Takich jak mówią koledzy bo wiedza co mówią,Pozdro ;)
Oto trochę fotek mojej bumy hehe tylko sie nie przestraszcie tej rysy na tylnym zderzaku bo koles autobusem mi zarysowal na parkingu i troche to komicznie wygladalo ale tak sie wk.... a on zaczal uciekac ale zlapalem go na swiatlach hehe, dodam ze gonilem go na nogach hehehehehehniedlugo zderzak idzie do lakierowania wiec bedzie luzik. Opony jak narazie stare bo bede zmienial dopiero na wiosne, niedlugo zima wiec kola beda inne :)
Only 7er
Nowy Nabytek:)
8,5 x19" ET35 OZ ANTARES :D:D
na wiosne beda smigac w bumie :)
Only 7er
Witam, ladny wozik. Zrob jak kolega Jarimir pisal. Zaloz profil 45 i koniecznie obniz przod. Ja tak u siebie mam. Naprawde wyglada rewelacyjnie. Polecam sprezyny Sebka.
Pozdro
5.0 V8 IROC-Z28
zobacze jak bedzie stal na nowych felach wtedy pomysle nad zawiechą :)
Only 7er
Piknie Panoćku ;) Hej!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
thanks mam nadzieje ze beda kozaki w aucie hehe przymierzalem i jest super. Teraz tylko jeszcze jeden koszmar mnie czeka kupno opon hahahahhaa ceny w sezonie 2tys za szt nowej opony masakra hehe
Only 7er