Dziêki jutro siê za to zabiore
Dziêki jutro siê za to zabiore
Najlepiej pos³uchaj czy silniczek dziala czy nie. Je¿eli nie to zabierz sie za prze³±cznik regulacji. Jest on rozbieralnyWyleci Ci duzo sprê¿ynek i takich z³otych wa³eczków ale nie bój sie da sie to bardzo ³atwo z³o¿yæ
mo¿esz mieæ za¶niedzia³e ¶cie¿ki
Silniczek dzia³a rozebra³em ten ca³y prze³±cznik i wygl±da dobrze ( czy to normalne ¿e jest pokryty w ca³o¶ci jakim¶ zielonkawym smarem w ¶rodku ??) pozostaje mi tylko odkrêciæ fotel i sprawdziæ mocowanie tych linek.
Ja jak kupi³em swoje E32 to te¿ mi nie dzia³a³o sterowanie fotela pasa¿era... tylko, ¿e wszystko, nie tylko oparcie. Okaza³o siê, ¿e za¶niedzia³o kilka bezpieczników pod tyln± kanap± i jak poczy¶ci³em styki to zacze³o wszystko dzia³aæ... mo¿e warto zerkn±æ tam najpierw.
£ukasz
by³o o tym http://7er.pl/showthread.php/12647-e...oparcie+fotela
rozkrêæ i maksymalnie wepchnij linkê w silniczek je¶li zadzia³a skróæ nieco pancerz linki i ponownie wszystko zmontuj
Tak ten smar to normalneA powiedz kolego czy silniczek dzia³a i nie podnosi oparcia czy dziala i podnosi a podczas naciskania przycisku nic sie nie dzieje?
dzia³a i podnosi oparcie tylko przycisk raz za³apuje a raz nie
No to spróbuj wyczy¶cic ten smar ze ¶rodka i przeczy¶æ papierem ¶ciernym scie¿ki (tylko nie tak od serca)
Rozebra³em ten ca³y modu³ jeszcze raz i zrobi³em jak napisa³ gsm191 posk³ada³em do kupy i wszystko dzia³a dziêki wszystkim za odpowiedzi ;) Jedna rzecz naprawiona to teraz mi pad³ panel od nawiewuw ¶rodê muszê jechaæ po drugi nie ma to jak nowy rok :D