Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: ładne felgi czy ... ?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 3.0d

ładne felgi czy ... ?

Proszę o opinie , docelowo mają osiąść na wiosnę w e65 .Czy to typowy chinol ? Gwarancja na 3 lata więc źle nie jest.
    http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-bm...824765840.html

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez lukasz7 Zobacz posta
    Czy to typowy chinol ?
    A czego spodziewasz w tym rozmiarze za tę cenę?

P.S. Gość sam nie wie co sprzedaje, bo na aukcji są zdjęcia 2 rodzai ori felg Alpiny i oczywiście te jego - AVARTy...

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Proszę o opinie , docelowo mają osiąść na wiosnę w e65 .Czy to typowy chinol ? Gwarancja na 3 lata więc źle nie jest.
    http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-bm...824765840.html
    Gwarancja uszkodzen mechanicznych nie obejmuje wiec mozna ja sobie wsadzic w...
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    Chińskie jak wszytskie nowe felgi w tym rozmiarze za te pieniądze....co do gwarancji to jak pokrzywisz to sprzedawca powie ci że wjechałes w dziure i to twoja wina, chyba że masz znajomości u importera tego czegoś to może jak sie 'popsuja' załatwi Ci nowe ale na 100% nie wiem jak to jest z felgami ale kolega pracuje w handlopexie i mówił, że jak przyjeżdża kontener chińskich opon to od razu dorzucaja z 10 kompletów na wymiany gwarancyjne bo nikt tego nie bedzie odsyłał to producenta w chinach i czekal na jego decyzje a propos gwarancji. Ja bym proponował poszukać czegos używanego ale od pewnego, dobrego producenta
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 3.0d
    Kuszą troszkę zwłaszcza cenowo no i są całkiem ładne , tylko ta jakość może być słabiutka mam tą świadomość ,auto waży trochę i byle dziura i awaria .

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    Wszystko tez zalezy od tego jak będziesz jeździł, jesli autem dwa razy w miesiącu będziesz jeździł i uważał na wszytskie dziury, progi i krawęzniki to zapewne on samego stania sie nie pogną itd. no ale jesli dużo jeździsz i po dziurawych drogach to niestety ale z doświadczenia wiem że nie da się wszystkich dziur ominąć, a trzeba pamietać że 7 to cięzkie auto i nawet seryjne felgi z balonami mozna pokrzywić na naszych drogach
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Kuszą troszkę zwłaszcza cenowo no i są całkiem ładne , tylko ta jakość może być słabiutka mam tą świadomość ,auto waży trochę i byle dziura i awaria .
    Hmm ladne sa- ale ori alpiny widoczne na wiekszosci zdjec na tej aukcji... takze nie zdziw sie jak w paczce bedzie cos calkiem innego jak na tych zdjeciach
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    na samochodach felgi maja rozmiar 21 jak nie 22 cale wiec te co sprzedaje nie bedą tak wygladac, poza tym te felgi są mega cieżkie,

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Miałem niedobre zdanie o felgach Chinolach na podstawie czytanych textów. Niedawno znajomy sprzedawał felgi 20'' z oponami do e65/66 za kwotę BARDZO NISKĄ dlatego je zakupiłem. Śmigał na nich jakieś 1.5 roku i były prościutkie dlatego je zabrałem. Nie jestem pewien na 100% czy to produkt chiński czy inny ale w momencie kiedy kupił auto felgi już były więc może miały i z 2-3 lata. Wytrzymałość ich musi być na dobrym poziomie..
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 23-12-2012 o 17:11

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Mój koleś który z motoryzacją jest bardzo dobrze obeznany miał 16" aluminiowe obręcze Made In China, przy audi A4, 2001 rok chyba 2.5 TDI napewno kombi no i gięły się podczas przejazdu przez tory kolejowe z prędkością 40 km/h
    Ta sama osoba posiadała też 19" podróby M przy E46 Cabrio i były bardzo wytrzymałe,bardzo je chwalił.Koleś który sprzedaje takie właśnie podróby Chińskie opowiedział mi że niektóre nowe felgi prosto z kartonu już były krzywe...Z wytrzymałością nie ma co wróżyć,tanie felgi kuszą ceną,sam nie raz miałem ochotę nabyć takie coś ale jakoś nie kupiłem.
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7