Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Rycerze w BMW

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    A wydarzenia miały miejsce w maju...
    Nie ważne, że w maju... Dobrze, że ten artykuł został tu wklejony. Z tego co przeczytałem w oswiadczeniu Zarządu Forum to mozna bylo wywnioskować, że była to jakaś tam sprzeczka, w której ktoś komuś dał po razie w zęby. A okazuje się, że prawie skatowali człowieka jakimiś metalowymi prętami! Przynajmniej teraz już wiem co tam się tak naprawdę działo. I niech będzie to ostrzezeniem dla innych. Bo jak widziałem to wielu przyjeżdża na takie zloty z małymi dziećmi... Wydaje mi się, że ta sprawa miała byc zamieciona pod dywan i cicho-sza... Ładnie to nazwaliście... INCYDENT
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 22-12-2012 o 22:46

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    A dlaczego nie dopisałeś tym razem, że "u Was w Ameryce..."?

Byłeś? Widziałeś? Ja nie byłem i nie widziałem, więc nie komentuję... A z dziećmi tam ludzie przyjeżdżali, przyjeżdżają i przyjeżdżać będą, bo jeden incydent (tak - incydent) nie może rzutować na wspaniałą atmosferę każdego Zlotu. Notabene - na żadnym zlocie też nie byłeś...

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Nie ważne, że w maju... Dobrze, że ten artykuł został tu wklejony. Z tego co przeczytałem w oswiadczeniu Zarządu Forum to mozna bylo wywnioskować, że była to jakaś tam sprzeczka, w której ktoś komuś dał po razie w zęby. A okazuje się, że prawie skatowali człowieka jakimiś metalowymi prętami! Przynajmniej teraz już wiem co tam się tak naprawdę działo. I niech będzie to ostrzezeniem dla innych. Bo jak widziałem to wielu przyjeżdża na takie zloty z małymi dziećmi... Wydaje mi się, że ta sprawa miała byc zamieciona pod dywan i cicho-sza... Ładnie to nazwaliście... INCYDENT
    Ten "incydent" zostal w tym artykule pieknie "stunningowany pod publike" - jak tak dalej pojdzie to zaraz sie okaze ze walka na laserowe miecze tez byla :D

Ostatnio edytowane przez BOSS ; 23-12-2012 o 00:12
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sprawa nie była w żaden sposób tuszowana ani ukrywana przez forumową administrację, po prostu o nie wyjaśnionych sprawach nie ma co dyskutować, poza tym to każdy mógł o tym poczytać w pierwszym lepszym regionalnym szmatławcu.

A co do dzieci na zlotach/spotach to one dopiero potrafią dowalić do pieca "NAM DOROSŁYM"...pozdro dla Jadzi :D
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 23-12-2012 o 00:21
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    A co do dzieci na zlotach/spotach to one dopiero potrafią dowalić do pieca "NAM DOROSŁYM"...pozdro dla Jadzi :D
    Jadźka też Cię pozdrawia Długa Urszulo ;D

~ wysłane poprzez Tapatalk

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    matraks....
    Mam uczucie graniczące z pewnością , że Tobie sie tutaj nie podoba i cały czas mącisz. Tam u Ciebie w USA jest tak super , widziałem że na US forach tez sie udzielasz, może skup się jednak na amerykńskich forach a tutaj przestań.
    Nie byłeś, nie widziałeś to po co gadasz.
    Ja za to nie polecam amerykańskich imprez polskich bo bród smród i ubóstwo, zakłamanie i podpierdlanie jeden polak drugiego.
    I co Ty na taką opinie o Was polakach w US?

Taka sama opinia jak 90% twoich wypowiedzi. Z tym że ja mieszkałem w US troche więc poznałem Was polaczków w ameryce a Ty nie byłeś u nas na Zlocie żadnym.!!!!!!
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Ja nawet nie wiedzialem i nie slyszalem, ze cos takiego bylo. Mysle ze J-B rowniez , dlatego wkleil tutaj ten link i napewno to nie byl powod zeby odrazu go tak "atakowac" .Czy kazdy musi byc wszystko wiedzacy, ze bylo to w maju ? Nie kazdy ma czas sledzic wszystkie nowinki gdzie jest "bmw". Druga sprawa ze wszystkie tego typu portale bardzo koloryzuja i pisza tak, zeby to przykowalo uwage, czesto mijajac sie z prawda.. Dlatego trzeba traktowac to z przymrozeniem oka-tym bardziej, ze nie znamy faktow.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Smoku Zobacz posta
    Ja nawet nie wiedzialem i nie slyszalem, ze cos takiego bylo. Mysle ze J-B rowniez , dlatego wkleil tutaj ten link i napewno to nie byl powod zeby odrazu go tak "atakowac" .Czy kazdy musi byc wszystko wiedzacy, ze bylo to w maju ? Nie kazdy ma czas sledzic wszystkie nowinki gdzie jest "bmw". Druga sprawa ze wszystkie tego typu portale bardzo koloryzuja i pisza tak, zeby to przykowalo uwage, czesto mijajac sie z prawda.. Dlatego trzeba traktowac to z przymrozeniem oka-tym bardziej, ze nie znamy faktow.
    dokładnie !ogólnie temat niepotrzebnie odkopywany, mamy kolejnych kilka stron nic nie wnoszących -dla mnie do zamknięcia.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    matraks....
    Mam uczucie graniczące z pewnością , że Tobie sie tutaj nie podoba i cały czas mącisz.
    Ale bardzo mi sie podoba! I zostane tutaj na dluzej:)
    Ja za to nie polecam amerykańskich imprez polskich bo bród smród i ubóstwo, zakłamanie i podpierdlanie jeden polak drugiego.
    I co Ty na taką opinie o Was polakach w US?
    Zdania nie zaczyna sie od "Ja"...
    Poza tym zgadzam sie z tym w 100%! W Stanach wsrod Polakow jest taki sam smrod, zaklamanie, ubostwo i podpierdalalnie jeden drugiego jak w Matherlandzie-Polsce. Rowniez mozna zarobic metalowym prętem w łeb za krzywe spojrzenie, zupelnie jak w Polsce. Dlatego wynioslem sie z dzielnic zamieszkalych przez Polakow juz po 6 miesiacach. Mieszkam teraz na przedmiesciach Chicago z dala od tego "polskiego piekielka".

Z tym że ja mieszkałem w US troche więc poznałem Was polaczków w ameryce!!!!!!
    To zdanie jest wynikiem skrajnej głupoty czy raczej objawem wrodzonej bezsilności? Poza tym dwa bledy ortograficzne i dwa bledy interpunkcyjne w jednym zdaniu... Gratuluje, chciales zablysnac a wyszla kupa...
    Tam u Ciebie w USA jest tak super , widziałem że na US forach tez sie udzielasz, może skup się jednak na amerykńskich forach a tutaj przestań.
    Ty mnie tutaj nie matkuj :D Kolejne zdanie z bledami...
    A dlaczego nie dopisałeś tym razem, że "u Was w Ameryce..."?
    Bo "u mnie" znaczy w POLSCE! Ameryka to nie jest dla mnie ojczyzna... Raczej chwilowy kaprys i sposob na pewny etap w zyciu... Moze za kilka lat wyladuje w Australii;)

Byłeś? Widziałeś? Ja nie byłem i nie widziałem, więc nie komentuję... A z dziećmi tam ludzie przyjeżdżali, przyjeżdżają i przyjeżdżać będą, bo jeden incydent (tak - incydent) nie może rzutować na wspaniałą atmosferę każdego Zlotu. Notabene - na żadnym zlocie też nie byłeś...

Nigdzie nie powiedzialem, ze nie bylo wspanialej atmosfery na zlocie! Nie bylem na zadnym a po fotorelacjach wnioskowalem, ze warto kiedys na jeden wpasc. W moim pierwszysm poscie przedstawilem swoje zdanie. I troche sie zawiodlem postawa Zarzadu. To w Waszym interesie jest aby ta sprawa byla przejzysta i klarowna dla wszystkich. Ukrecaniem glowy takim tematom jak ten tylko zniechecacie ludzi. Mam tylko nadzieje, ze teraz juz poinformujecie czy ci dwaj panowie poniesli jakas kare po procesie, ktory wlasnie rusza. Dacie tym samym mam wszystkim uzytkownikom tego Forum do zrozumienia, ze potraficie stanac na wysokosci zadania i jesli kiedys by to sie powtorzylo to zadzialacie z cala stanowczoscia.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 24-12-2012 o 01:14

Zaawansowany Użytkownik Awatar Sowa 7
    BMW
    E66 750Li
    Matraks -pouczasz innych o ortografii , a sam walisz takie byki , że awaria.