konkurencja :P ja i tak zawsze wolalem DONALDY tylko ze tego juz nie produkuja ;(
konkurencja :P ja i tak zawsze wolalem DONALDY tylko ze tego juz nie produkuja ;(
pamiętam jak żarłem gumy turbo (które nazwali potem rakotwórczymi)
![]()
Pić trzeba ! Jeść można !
Olejus - i pewnie (jak wszyscy) uprawiałeś "hazard" grając na papierki z tych gum :hah:
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Pamietam jak dzis, ze gebe mialem odretwiala od zucia, ale w klasie nikt nie mial tylu obrazkow!!!! Szok!
kiedyś czytałem dobry atykuł o "chemicznej" żywnośći i podobno z kilograma mięsa robią 2,5 kilo dzięki jakimś azotanom i innej chemii.
Też np. Margaryny roślinne. Wiadomo, że tłuszcze roślinne w naturze nie występują pod postacią stałą, naturalnie są ciekłe. Jednak gdy działa się na nie wodorami wtedy te tłuszcze się utwardzają.
Jest coś takiego też, że jeśli coś nie jest szkodliwego dla człowieka (np. tektura) to można ją dodawać do jedzenia, tyle, że musi to być napisane w składzie z którego zrobiony jest ten produkt, jednak producent nie musi zamieścić tego składu (np. Parówki)
Takie prawa głównie zawdzięczamy Unii Europejskiej.
Pewna osoba z mojej rodziny robiła w jakimś większym zakładzie mięsnym w Holandii i tak mielili tekturę jakąś z "mięsem" na parówki.
Pozdrawiam
Ale mi smaku narobiliście tą gumą turbo. Ja również mialem pełno obrazków... Kilka albumów do zdjęć, które zakosiłem rodzicom![]()
Tak, positiv - wszystko jest niezdrowe, a najbardziej życie (100-procentowa śmiertelność).Zamieszczone przez positiv
PS. chyba z tej okazji przejadę się zaraz do Mac'a, bo mam ochotę na jakiegoś tekturowego hambuxa. :hah:
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Michał, dodałem to jako ciekawostkę :hah:
Raczej nie jestem przedstawicielem zdrowego trybu życia ;)
... hmm ale czy to było normalne ? ... nie uważam ..Zamieszczone przez hrabia81