Witam mam pytanko czy wie kto¶ mo¿e gdzie jest przy³acznik wersji europejskiej na angielska w lapach?
czyta³em o tym ¿e siê da a nie ukrywam ¿e potrzebuje szybko zmieniæ... Pozdrawiam :)
Witam mam pytanko czy wie kto¶ mo¿e gdzie jest przy³acznik wersji europejskiej na angielska w lapach?
czyta³em o tym ¿e siê da a nie ukrywam ¿e potrzebuje szybko zmieniæ... Pozdrawiam :)
slysza³em ¿e jest taka mo¿liwo¶æ sam siê zastanawiam jak przerobiæ z anglika na europe :)
Koledzy w E38 nie mam takiej mo¿liwo¶ci prze³o¿enia ( prze³±czenia) lamy z anglika na Europe i odwrotnie , takie operacje s± mo¿liwe w E30 i E36 .
By³o E30 325 , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540 :)
Jest E38 740IA
Jest "prze³±cznik" przes³ony soczewki, u JointoVicza to przestawialismy bo kupil lampe anglika. Jak siê sciagne³o ta od³onke z tylu lampy do wymiany zarówki by³ taki czerwony plasticzek wystarczy go jakims wkretakiem przesunac w gore albo w dó³ i sie przestawia przes³ona. Jakos tak to mniej wiecej wygladalo niepamietam dokladnie bo to troche czasu temu bylo.
jest przelacznik musisz rozebrac lampe i tam jest taki maly metalowy wichajster do przeslaniania soczewki wiem bo sam rozbieralem te lampy ze 100 razy :) i dziala to bo potwierdzilem to na przegladzie :)
no moze faktycznie metalowym sie ruszalo ale ten plastik czerwony sie przestawial :) chyba niemoglismy zlapac za ta metalowa wajche i plastik ruszalismy i tez przeskoczylo wszystko
Problem w tym, ¿e przes³ona dzia³a na zasadzie europa - usa, albo anglia - usa.
Ja posi³kowa³em siê tym, ¿e odwraca³em ca³kiem przes³onê(konieczna jest wiertarka i ma³e wiert³o) i dzia³a³o to, ale rezygnowa³em z mo¿liwo¶ci przestawiania
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms