E38 730 D 1999 r M57 BIARRITZBLAU METALLIC...EX: E39 525 TDS, E39 530D, E30 325i
Zamieszczone przez olejus
Niech mnie ktoś uszczypnie bo ja chyba śnie lub koniec świata nastał kiedy ja spałem :) ... co mogę poradzić jedna jaskółka wiosny nie czyni. Chyba za szybko na wnioski ale lekarstwem najlepszym nie jest druga miłość tylko normalna rozmowa na pełnym luzie z drugą osobą.
rozmowa podstawa porozumienia...jak czytam wywody niektórych to mam wrażenie ze wszystkie Kobiety to ku.wy...z wyłączeniem Waszych matek, córek, sióstr i żon... panowie opanujcie sie trochę...to KOBIETY...należy im sie szacunek
gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
rozmowa podstawa porozumienia...jak czytam wywody niektórych to mam wrażenie ze wszystkie Kobiety to ku.wy...z wyłączeniem Waszych matek, córek, sióstr i żon... panowie opanujcie sie trochę...to KOBIETY...należy im sie szacunek
Bartek dzięki... ja tez odniosłam podobne wrażenie... współczuję wszystkim wypowiadającym się w tym duchu doświadczeń ...