Ja też jestem za tym żeby wywalić to w pi.du z chałupy :D
Ja też jestem za tym żeby wywalić to w pi.du z chałupy :D
Ten temat mimo wszystko mnie zaskoczył odwagą autora :) oraz rozwianą fabułą :) nie wiem chyba bardziej hard było by ogłoszenie "please bang my wife " na forum 7er :) w dziale na każdy temat.
Pić trzeba ! Jeść można !
Jam dla mnie to na fajans z żoną od razu...
Ale już naprawdę...czytanie tego tematu jest fizycznie bolesne..ileż to można wałkować.Były rady rózne...dobre,złe i ponizej jakiegokolwiek poziomu...zamknąć...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Faktycznie, bardziej meczący to chyba tylko temat transferu R.Lewandowskiego :D
Jak autor powie żeby zamknąć to zamknę.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
fakt może męczące ale prawdziwe chlopie przemyśl sprawę niech żoncia zmieni nr tel zobacz co będzie dalej w ostatecznosci spakuj ją i wyślij kurierem do tego psa za pobraniem oczywiście ;)!! chyba że wolisz kłaść się obok żony i zastanawiać się co noc np. gdzie dziś ja dotykał albo dając jej buzi będziesz się zastanawiał czy ten smak który czuć w jej ustach to nie psie pęto itp. itd. obyś nie obudził się z ręką w nocniku
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
9 rano. Pukanie do drzwi. Babeczka otwiera - tam facet z pytankiem:
- Przepraszam, czy ma pani cipkę?
Odpowiedź - "Ty chamie" - i trzask drzwi.
Kolejny dzień - ta sama sytuacja.
Po trzecim dniu babeczka nie wytrzymuje i opowiada całe zdarzenie mężowi.
"Nic się nie przejmuj" - jutro mam wolne to załatwimy tę sprawę.
Kolejny dzień - 9 rano, pukanie do drzwi. Mąż - przyczaja się za drzwiami - żona otwiera - ten sam gość:
- Przepraszam czy ma pani cipkę?
Babeczka spogląda ukradkiem na męża - on kiwa głową żeby potwierdziła:
- Mam - pada odpowiedź z jej strony
- To niech pani da swojemu mężowi i powie żeby się odpierdolił od mojej żony - OK?
ja tak przepraszam że odgrzewam stare kotlety... ale i co i co ? ;> bo się wkręciłem w czytanie :D