Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 118

Wątek: Problem z adoratorem mojej żony...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    jest jeszcze takie wyjście ; wypie..olić telefon ,wypie..olić internet ,na zime kupić trampki na lato dziecko i baba siedzi w domu :D

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    jest jeszcze takie wyjście ; wypie..olić telefon ,wypie..olić internet ,na zime kupić trampki na lato dziecko i baba siedzi w domu :D
    a gdzie zaufanie i wiara w 2 człowieka?

najlepiej przywiazać do kaloryfera i dawać 2 razy dziennie jeść na łopacie :D

Sprawa nie polega na pilnowaniu 24/h 2 osoby tylko na zaufaniu a to w tym przypadku zostało poważnie nadszarpniete

a druga sprawa to taka że jak ktoś chce zdradzic to i tak to zrobi czy sie go bedzie pilnowało czy nie - takie moje zdanie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Przyjdzie listonosz i po sprawie :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    no faktycznie listonosza i kominiarza nie brałem pod uwagę:D

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    no faktycznie listonosza i kominiarza nie brałem pod uwagę:D
    I tak najgorszy zawsze będzie hydraulik. I życzliwy sąsiad.
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    Kiedyś wychowawca w technikum powiedział:
    Ufaj ale sprawdzaj.

Prosta sprawa. Skoro pisali na kompie to instalacja małego programiku wiele wyjaśni. Są darmowe w necie. Szukaj pod nazwą keylogger.
    Kontrola kompa robi bardzo dużo w takim przypadku. W szczególności kontrola rozmów z przyjaciółkami.
    Inny temat to przejrzenie bilungu.
    Oczywiście trzeba brać pod uwagę wszystko to co się dzieje po poważnej rozmowie na której był ustalony definitywny koniec utrzymywania kontaktów z adoratorem.
    Jak kobieta nie wykazuje chęci nawiązywania kontaktu z adoratorem to warto dać drugą szansę. Ale jak widać że kobieta nie jest zainteresowana zakończeniem znajomości to już wszystko jasne.
    Jest taka strona - gdziejestdziecko.
    Na niej można kontrolować niestety z dużą niedokładnością pozycję telefonu komórkowego.
    Inne tematy to aplikacje na telefon które kontrolują wszystko.

Daj trochę czasu i cały czas kontroluj po cichu co się dzieje. To wiele wyjaśni.

Nikt nie zadał pytania dlaczego kobieta zaczęła szukać kontaktu z kimś innym.
    Nie wiem jak w Twoim przypadku ale w wielu innych to po prostu za duża ilość wolnego czasu naszych kobiet. Taka jest prawda.
    Jak kobieta nie ma czasu to tego nie zrobi.
    Za dobrze mają z nami. Jak by poszły do pracy i musiały jeszcze do tego zająć się domem i mamą to już inna sprawa.
    Często lekarstwem jest zagospodarowanie odpowiednie wolnego czasu. Nie jest to łatwe ale warto spróbować.

Na rozmowy z frajerem szkoda czasu. Jak nie ma na tyle godności aby nie wtrącać się w czyjeś życie to nie jest wart naszego czasu.
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    ....
    Individual23, po pierwsze to gratuluje odwagi, że postanowiłeś zasięgnąć rady kolegów z forum, dziwią mnie niektóre wypowiedzi, przecież kobiety cały czas w takich sprawach radzą się koleżanek czy to w realu czy necie i nic w tym dziwnego nie ma. Dlaczego mamy być gorsi, jak facet dorósł to też będzie starał się koledze pomóc a nie zaraz się śmiać z niego.

CO do natręta to się nie wypowiem bo wierze, że sam sobie poradzisz:

raczej skupiłbym się na was małżonkach i waszym życiu,

pomyśl sobie o was i waszej przyszłości o odpowiedz sam sobie na pytania:

- pisałeś ze ciągle jesteście na rozjazdach, czy przez to twoja małżonka nie czuje się samotna? szuka pocieszenia w internecie (oby nie w realu)
    - czy skoro poznała już kogoś w necie to czy to jest jednorazowy wybryk czy wciągła się w czaty randkowe i jak Ciebie nie ma to notorycznie randkuje?
    - skoro podejrzewasz, że przy ew. rozstaniu (czego wam życzę) mogłyby paść z jej strony "świata poza tobą nie widzę" - to czy to jej uczucie do Ciebie jest prawdziwe czy może dobrze zarabiasz i możesz jej zapewnić przyszłość, i to jest wygodne?
    - skoro jest coś nie tak to czy nie ma w tym twojej winy też?

Liczę że z delikwentem sprawę załatwicie, bo pomysłów na to jest już dużo napisane, a to chyba najmniejszy problem to ważniejszy to wasze wspólne życie. Jeśli tą sprawę jasno rozwiążecie to dalej z górki.

Poza tym nie wiem ile macie lat, ale sądzę że młodzieńcze szały randkowe macie chyba już za sobą.

Pozdrawiam i życzę jak najlepiej.

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cześć i czołem! O co chodzi z tym tematem? Bo to nie może być rzeczywistość. To musi być matriks :dirol:

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Takie sytuacje są bardzo często spotykane:dirol:

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    kolego najzwyczajniej w świecie Twoja żona nadal Cie robi w chu.a bo gdyby naprawdę chciała to by to sama szybko zakończyła .nie wierz w takie bajki , po prostu nakryłeś żonę i ta próbuje zwalić na tamtego ''proste jak pier...enie'' ja to najpierw pozbył bym się żony niż adoratora bo ''ciało puszczone raz puszcza się cały czas''
    Pełna zgoda...to żona kończy to co zaczęła , a nie mąż. Mąż nie jest stroną. Tzn. jest bo już się dał zmanipulować.