jest jeszcze takie wyjście ; wypie..olić telefon ,wypie..olić internet ,na zime kupić trampki na lato dziecko i baba siedzi w domu :D
jest jeszcze takie wyjście ; wypie..olić telefon ,wypie..olić internet ,na zime kupić trampki na lato dziecko i baba siedzi w domu :D
a gdzie zaufanie i wiara w 2 człowieka?
najlepiej przywiazać do kaloryfera i dawać 2 razy dziennie jeść na łopacie :D
Sprawa nie polega na pilnowaniu 24/h 2 osoby tylko na zaufaniu a to w tym przypadku zostało poważnie nadszarpniete
a druga sprawa to taka że jak ktoś chce zdradzic to i tak to zrobi czy sie go bedzie pilnowało czy nie - takie moje zdanie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
no faktycznie listonosza i kominiarza nie brałem pod uwagę:D
Kiedyś wychowawca w technikum powiedział:
Ufaj ale sprawdzaj.
Prosta sprawa. Skoro pisali na kompie to instalacja małego programiku wiele wyjaśni. Są darmowe w necie. Szukaj pod nazwą keylogger.
Kontrola kompa robi bardzo dużo w takim przypadku. W szczególności kontrola rozmów z przyjaciółkami.
Inny temat to przejrzenie bilungu.
Oczywiście trzeba brać pod uwagę wszystko to co się dzieje po poważnej rozmowie na której był ustalony definitywny koniec utrzymywania kontaktów z adoratorem.
Jak kobieta nie wykazuje chęci nawiązywania kontaktu z adoratorem to warto dać drugą szansę. Ale jak widać że kobieta nie jest zainteresowana zakończeniem znajomości to już wszystko jasne.
Jest taka strona - gdziejestdziecko.
Na niej można kontrolować niestety z dużą niedokładnością pozycję telefonu komórkowego.
Inne tematy to aplikacje na telefon które kontrolują wszystko.
Daj trochę czasu i cały czas kontroluj po cichu co się dzieje. To wiele wyjaśni.
Nikt nie zadał pytania dlaczego kobieta zaczęła szukać kontaktu z kimś innym.
Nie wiem jak w Twoim przypadku ale w wielu innych to po prostu za duża ilość wolnego czasu naszych kobiet. Taka jest prawda.
Jak kobieta nie ma czasu to tego nie zrobi.
Za dobrze mają z nami. Jak by poszły do pracy i musiały jeszcze do tego zająć się domem i mamą to już inna sprawa.
Często lekarstwem jest zagospodarowanie odpowiednie wolnego czasu. Nie jest to łatwe ale warto spróbować.
Na rozmowy z frajerem szkoda czasu. Jak nie ma na tyle godności aby nie wtrącać się w czyjeś życie to nie jest wart naszego czasu.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Individual23, po pierwsze to gratuluje odwagi, że postanowiłeś zasięgnąć rady kolegów z forum, dziwią mnie niektóre wypowiedzi, przecież kobiety cały czas w takich sprawach radzą się koleżanek czy to w realu czy necie i nic w tym dziwnego nie ma. Dlaczego mamy być gorsi, jak facet dorósł to też będzie starał się koledze pomóc a nie zaraz się śmiać z niego.
CO do natręta to się nie wypowiem bo wierze, że sam sobie poradzisz:
raczej skupiłbym się na was małżonkach i waszym życiu,
pomyśl sobie o was i waszej przyszłości o odpowiedz sam sobie na pytania:
- pisałeś ze ciągle jesteście na rozjazdach, czy przez to twoja małżonka nie czuje się samotna? szuka pocieszenia w internecie (oby nie w realu)
- czy skoro poznała już kogoś w necie to czy to jest jednorazowy wybryk czy wciągła się w czaty randkowe i jak Ciebie nie ma to notorycznie randkuje?
- skoro podejrzewasz, że przy ew. rozstaniu (czego wam życzę) mogłyby paść z jej strony "świata poza tobą nie widzę" - to czy to jej uczucie do Ciebie jest prawdziwe czy może dobrze zarabiasz i możesz jej zapewnić przyszłość, i to jest wygodne?
- skoro jest coś nie tak to czy nie ma w tym twojej winy też?
Liczę że z delikwentem sprawę załatwicie, bo pomysłów na to jest już dużo napisane, a to chyba najmniejszy problem to ważniejszy to wasze wspólne życie. Jeśli tą sprawę jasno rozwiążecie to dalej z górki.
Poza tym nie wiem ile macie lat, ale sądzę że młodzieńcze szały randkowe macie chyba już za sobą.
Pozdrawiam i życzę jak najlepiej.
Cześć i czołem! O co chodzi z tym tematem? Bo to nie może być rzeczywistość. To musi być matriks :dirol:
Takie sytuacje są bardzo często spotykane:dirol: