Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 118

Wątek: Problem z adoratorem mojej żony...

Zaawansowany Użytkownik Awatar BartekMW75
    BMW
    E38 730 D 1999 r M57 BIARRITZBLAU METALLIC...EX: E39 525 TDS, E39 530D, E30 325i
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    .wierna żona to skarb a ku...two to ku...two i nie zmieni tego żadna rozmowa
    a każdy uzytkownik BMW to dresiarz, złodziej, wiesniak, burak, bandyta i dopisz sobie co jeszcze chcesz...

a słowo każdy/każda może być krzywdzące...
    gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
    nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...

Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    Bartek gdzie widzisz słowo każdy-każda ,czytaj dobrze

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Dobra , proszę od tej pory o nie uzywanie wulgarnych określeń na kobiety.Moja skrzynka PW została wprost zasypana od kobiet z Forum które poczuły sie urażone.
    A więc...proszę się opanować.
    Jeszcze jedno określenie kobiet obrażliwe a temat zamknę a zwycięzców nagrodzę odpoczynkiem od Forum na Święta i Nowy Rok.

Pozdrowienia
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    a ja współczuje wszystkim którzy potrafią wybaczyć taki numer, we łbie mi się nie mieści jak mógłbym żyć w świadomości że ktoś heblował moją żonę .wierna żona to skarb a ku...two to ku...two i nie zmieni tego żadna rozmowa
    x2
    (10 znaków)

BMW
    E38 730 D 1999 r M57 BIARRITZBLAU METALLIC...EX: E39 525 TDS, E39 530D, E30 325i
    chodzi o sens rozmowy i generalizowanie Kobiet jako strony bezwzględnie winnej... Kobieta to tez człowiek i ma prawo do błędu tak jak facet... i dlaczego zakładacie ze człowiek nie może sie zmienić żałując tego co zrobił... kurest..o to kurest..o tak jak frajerstwo to frajerstwo ..

jesli kocha swoja zonę a ona jego i zależy im na sobie to powinni walczyc o ten zwiazek...a zaczac od SZCZEREJ rozmowy..

Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Ale głupoty tu wypisujecie (oczywiście nie wszyscy). Kolega napisał nam o problemie i pewnie wiele go to kosztowało a tu odp. że aż czytać się nie chce... Na wstępie napisał że 'pisali' a już sobie dopowiedzieliście reszte co się działo... Też radzę porozmawiać i postawić sprawę jasno. Ogólnie twierdzę że wina nie leży tylko po stronie żony .. musisz też pomyśleć czy nie zaniedbywałeś jej ostatmnimi czasy. Pozdrawiam i wytrwałości

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Ja uznaje, ze albo cos jest biale, albo czarne. Ty musisz pomyslec czy bedziesz potrafil zyc z ta swiadomoscia, ze Twoja Ukochana oddawala sie komu innemu, ze komu innemu robila dobrze i ktos inny ja mial. Ja bym nie potrafil wybaczyc. Ciagle bym mial przed oczami tego innego, do tego ciagla niepewnosc. Zdarzaja sie sytuacje, ze ludzie wybaczaja i jest potem wszystko dobrze, ale wyjatki potwierdzaja regule: pojdzie raz to pojdzie i drugi.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Smoku Zobacz posta
    Ja uznaje, ze albo cos jest biale, albo czarne. Ty musisz pomyslec czy bedziesz potrafil zyc z ta swiadomoscia, ze Twoja Ukochana oddawala sie komu innemu, ze komu innemu robila dobrze i ktos inny ja mial.
    albo jestem slepy , albo nie umiem czytac ze zrozumieniem ale gdzie kolega napisał ze jego zona oddawała sie innemu i robiła mu dobrze ?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    jeszcze chwila i wyjdzie z tej dyskusji że to wszystko jego wina bo ma za cienki portfel albo za mało w spodniach , nikt nie pisze tutaj o kobietach ogólnie ale o konkretnych przypadkach więc nie rozumie oburzenia niektórych

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i
    No właśnie chyba koledzy sobie za dużo dopowiedzieli do tej historii. Kolego WojtekD nie jestem emocjonalnym ekshibicjonistą, nikt mnie tu nie zna osobiście dlatego założyłem taki temat. W "realu" wiedzą o tej sprawie tylko 3 osoby-moi rodzice i przyjaciel. Uważam że nie ma powodów aby się czymś takim chwalić i nie wydaje mi się aby ten temat miał charakter chwalebny. Chyba wyraźnie zaznaczyłem że MAM PROBLEM i chciałem poznać Waszą opinię na ten temat. Nie mam też przesłanek do tego aby twierdzić że moja żona się z nim spotykała...Oni są z innych miast i jedyne co udało mi się udowodnić to pisanie maili, rozmowy telefoniczne i smsy. Choć nie mam gwarancji że się nie spotykali to również nie mam dowodów więc narazie jest to tylko podejrzenie...Gdyby mi powiedziała że chce być z nim sprawa była by prosta-definitywny rozwód. Tylko że ona pisze że nie wyobraża sobie życia beze mnie i że tylko i wyłącznie ja jestem w jej sercu. Trudno odejść od kogoś kto deklaruje że cały czas kocha tam samo i że popełnił fatalny błąd i prosi o szansę....Zdaję sobie sprawę jednocześnie z tego że mogę dać szansę i to wszystko wróci jak bumerang. Ale że kłamstwo ma krótkie nogi to prawda szybko wyjdzie na jaw i utwierdzę się w przekonaniu że ta kobieta po prostu nie jest mnie warta i wtedy zakończę temat. Niewykorzystane szanse mszczą się ze zdwojoną siłą..
    Nigdy się nie poddawaj-NIGDY!