Kolejna sprawa to pewnie to auto ma handlarz. Pomyśl teraz sobie ile on za nią musiał dać 5-6tys? Myślisz że za granica ludzie oddają dobre auta za takie grosze? Nie sądzę....
Kolejna sprawa to pewnie to auto ma handlarz. Pomyśl teraz sobie ile on za nią musiał dać 5-6tys? Myślisz że za granica ludzie oddają dobre auta za takie grosze? Nie sądzę....
330stka fajniutka, musi dupę urywać w tej budzie ten silnik co?
Dzuda nigdy nie ogarniesz praw rynku aut uzywanych twój kolega nie może sprzedać 330i za 18, a mój miesiąc temu sprzedał za 20kzł 330i co prawda coupe, ale angola(i wcale tego nie ukrywał) z nie w pełni sprawnym silnikiem i kiedys miała przejechany cały bok, także daleko jej było do ideału ;p po prostu trzeba trafić kupca. Ta za 10kzł to nie pojechalbym nawet oglądać ze względu na cene, ponieważ jest za niska i na pewno auto rozczaruje na miejscu jak rozczarowują E32 za 3 tysie czy E38 za 8 tysi.
Jaworess, tak taka 330i w manualu jedzie na poziomie 740/750 E38 czyli juz całkiem fajnie sie odpycha
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
''Każda potwora znajdzie swego amatora'' tyczy się również aut ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
"NAGŁOŚNIENIE HARMAN/KARDON!" chyba atrapa nagłośnienia... ale co tam wystarczy wymienić osłonkę głośnika i już klient łyknie:D
Gdzie się podział mały kawałeczek plastiku z kolumny kierowniczej?
Stożek całkiem ładnie się prezentuje...
Dałbym max 9tys za nią w tym stanie bo ileż to jeszcze rzeczy ze zdjęcia nie widać...
+ 3 na opłaty, małe graty i 15 wyjdzie:)
V8 Garage
Moge się wypowiedzieć na temat opłat:
tłumacz: 130 zł
opłata skarbowa:17 zł
Akcyza: myślę minimum trzeba wpisać 1500 euro x 18,6%= około 1100 zł
tablice próbne, żeby zajechać na przegład (konieczne) 62 zł
Recykling 500 zł
zwolnienie z opłaty skarbowej 170 zł
przegląd 100 zł
rejestracja 256 zł
no i oczywiście ubezpieczenie OC uwzględniając zniżki to około 300 zł na pół roku
Co daje nam orientacyjnie minimum 2600 zł
Do tego na dzień dobry oleje filtry zderzak minimum 1000 zł
Osobiście sprawdziłbym auto i jak ok to brał za 9000/9500PLN :)
Dokładniej sprawdziłbym również całą dokumentację, aby nie było problemów przy rejestracji.
Nie no wiadome,lepiej kupić dojechanego kondona z navi niż na prawdę ładny samochód bez niej. Ale masz myślenie :suicide:
Jeśli patrzysz już tak za wyposażeniem to ja bym np jej nie kupił bo nie ma podgrzewanych siedzeń.Uważam że jest to większy minus niż brak navi
Co do koloru wnętrza to popatrz jeszcze raz na to dojechane jasne wnętrze i wypowiedz się raz jeszcze.... hehe
Blisko 1100 wyświetleń i ta "straszna okazja" nie może się sprzedać. Zgadzam się z Piotrkiem,nawet by mi się jej nie chciało jechać oglądać
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 22-12-2012 o 11:45
Ogólnie to nie okres na sprzedawanie aut... E46 z pierwszego linku nie jest zła ale takie przeróbki na stożek działają na mnie odpychająco i to MOCNO .. 330i na Tak ale multifunkcja do dołożenia na 100% to jest to czego akurat w moim aucie nie może brakować ! ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)